Estrella alpereninannesiii lansinoh canım. Dogumdan önce kullanmaya başladım kuruydu çok açılmalar vardı minik minik , yumuşacık yaptı . Tavsiyem dogumdan önce kullanmaya baslayın. Gümüş kapak da kullanıyorum şimdi. Haftaya dogumum var yara vs ile ugrasmak istemeyiz bir de ameliyatlı iken
ipekveatlas alpereninannesiii lansinoh en iyisi emzirirken cok büyük bi miktar kalmadıysa silmenize gerek yok bebek icin zararlı değil
Mervevera Bir sey sormak istiyorum gogus ucu kremlerini tam meme ucuna mı yoksa kahverengi bölgeye mi surecegiz ? Nasıl kullanacagız ??
Melike Mervevera Benim ilk zamanlar kahverengi kısmı çatlayacak gibi olmuştu komple meme ucu kahverengi bölge sürüyordum. Birde gümüş kapak kullandım hiç yara olmadı 🙏🏻
Mervevera Melike Cok teşekkür ederim. Bu gümüş kapak gogus ucu olmayanlar icin diyotlardı dogru mu ? Benim gogus ucum var almama gerek var mıdır ?
Villanelle Ben mustelanın kremini, lansinohun balmını aldım. Mustelayı kullanmaya başladım bile. Şimdiden uçlarının yumuşadığını fark ettim