Deniz34_ Sevgioguz bende cok yenıyım henuz 4 haftalık 🙂erkek olursa bugra kız olursa nehir koymayı dusunuyoruz 🎉
Asil_hatun Lujoso Cinlerin atası… “Bir şeyi örtmek, gizlemek” mânasındaki cenn kökünden türemiş bir isim olup “kendisini örten, duyulardan gizlenen varlık” demektir.
Asil_hatun Lujoso Cann kavmi yeryüzünde Allah’a ibadet ederek uzunca bir zaman yaşadılar. Ancak zaman içinde Allah’ı unuttular, İslam’ı bırakıp batıla saptılar, bozgunculuk yapıp kan döktüler. Allah onlara peygamberler gönderdi. Hepsini öldürdüler.4 Oca 2012
miroski_22 Sevgioguz 17. Haftamızdayız doktorum yüzde 90 kiz dedi değişmezse Mira ❤ değişirse de Yiğit 💙 koyacağız inşallah
Seyma93 bebegim42_ bizde eşimin dedesinin adı koymak istiyor. Ben yanına asaf düşünüyorum aslında hayalim Hamza idi ama Osman Hamza çok kaba olacak asaf daha mantıklı geliyor 🥲
Ayse59A bebegim42_ Biz yanına isim ekleme konusunda net değiliz ama eklersek buğra eklemeyi düşünüyoruz
Hzlchn Sevgioguz ben Elazığ eşim Rize aslında memleketten dolayı değil bizim koyma sebebimiz 🤗 Kulağa çok hoş geliyor naif ve kibar bir de anlamı çok hoşumuza gitti . Dörtnala koşan at demek ve hücum demek 🥰
Kararsiz_anne Sevgioguz babamız kızımıza ilay ismini verdi yanına ben isim arıyorum öneriniz varsa çok mutlu oluruuum🥰
cigdem4154 Sevgioguz 3 gün önce karar verdik babamız zeynep istemişti ben azra veee ben galip çıktııım azra olcak inşaAllah 🎀🥰
BaharSare Sevgioguz Oğlumun Adı Muhammed Taha Kızımın Adı Sare Mina şimdi 3.Evladıma Hamileyim oda kız Adı Alya Lina olucak inşallah Rabbim Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🥰
Feyebyusmuh Pnr_2021 inşallah canim sağlıcakla yaşasınlar yavrularimiz benim muhammed eminimde sağlıcakla doğsun:)