Ecodero 2prensin_tekprensesiyim kız isimlerin geneli alışılmış dışı ben daha guncel sewıorum Zeynep ayşe bu isimler cok daha samimi geliyor
Gzmyksl Sevgioguz 11+3 de doktorumuz erkek dedi eğer ki gerçekten erkekse adını MİRZA koymak istiyorum. Babası beğenmiyor artık oda ikinci adını kendi istediği gibi koyar. 😌
gizeMutlu Oğluşumun adı Kağan Ali 🤰🏻👼🏻💙 ismi evlenmeden hazırdı içime doğmuş gibi 🥳🥳Allah herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😌👼🏻
Ftmcl Sevgioguz kız olursa Zeynep erkek olursa Aras 🥰 Allah izin verirse . Henüz cinsiyetimiz belli değil
Asil_hatun Lujoso Cinlerin atası… “Bir şeyi örtmek, gizlemek” mânasındaki cenn kökünden türemiş bir isim olup “kendisini örten, duyulardan gizlenen varlık” demektir.
Asil_hatun Lujoso Cann kavmi yeryüzünde Allah’a ibadet ederek uzunca bir zaman yaşadılar. Ancak zaman içinde Allah’ı unuttular, İslam’ı bırakıp batıla saptılar, bozgunculuk yapıp kan döktüler. Allah onlara peygamberler gönderdi. Hepsini öldürdüler.4 Oca 2012
anne_2 Besimeekara şöyle bi durum var abimin benden sonra 2 çocuğu oldu isimlerini Göktuğ ve Göksu koydular 😁 hepsi birbirine karışıyor şimdi bi tane daha gök ile başlayan isim koyarsam karmakarışık olacak hepsi. Düşünsenize Gökalp Göktuğ Göksu Gökçe 🥴o yüzden istemiyorum. Yazdığım bu isimler de bence gayet güzel diye düşünüyorum anlamaları daha güzel hepsinin ve saçma da değiller şu yeni isimler gibi yok mercan yok alin lina elisa falan gibi
Besimeekara anne_2 doğru sizde haklısınız bende hep Mihrimah istiyordum baktım hem eşimin annesi hem benim annem yanlış telaffuz ediyor bende vazgeçtim çocuk ismini yanlış bilicek diye hayırlısı ile sağ salim doğsunlarda ısım kolay