Nuraksy Sevgioguz oğlumuz olucak Allah nasip ederse Giray Kaan olucak kızım olsaydı Mihra Âla koyacaktım
AyKizim Besimeekara Arkadaşımın bir kızı bir oğlu var.Büyük olan oğlan Gökalp küçük olan kız Gökçe😀😅 Tevafuk oldu sizinkini okuyunca.
Oznurgumus Eelliiff1234 ben ilk çocuğunda anlaşma yaptım ismini ben koyarsam besiktasli olur o koyarsa galatasarayliyim ben gs ki olur dedim sonuç ben koydum çınar adi 🤣🤣
Tuliy5 2107 Size ilk defa yorum yaptım ben, karıştırdınız sanırım Ecrin Kuran’da geçiyor evet. Ama ücret anlamìyla geçiyor Ecrin.
Mltm_41 Sevgioguz erkek benim yavrum Uraz Efe mi koysam yoksa sadece Uraz mı yada sade Efe mi bilemedim
2prensin_tekprensesiyim Mltm_41 Uraz ismini ben çok beğeniyorum ama eşim beğenmedigi için koyamıyoruz tek başına çok güzel bı isim
EsilaMiracAyazEren_Moms Merveiz Ayy Allahım yaa 😂😂 Her kim dediyse uydurmuş. Ne alaka canım. Ayaz diye üşürmüş. İsmi Rüzgar olanlar esiyor muymuş 😂😂 İnanmayın böyle şeylere içinizden ne geçiyorsa onu koyun ❤️
Evsa-mustafa Sevgioguz bizde 19+2deyiz kızımız olucak inşallah ismi EVSA ADA olucak oğlumun ismi de MUSTAFA 😊😊
Kgksdkgk65 haftadayım, kızım olacak Allah izin verirse “Eliz”koymayı düşünüyorum. Hem popüler değil, hem tiki değil, her dönemde olan ama herkesin de koymadığı, kısa güzel bir isim, önceden seviyordum, kendim hamile kalınca da başka isim arayışına girmedim. Ama üstteki standartlarda başka isim önerileri varsa değerlendirebilim 😍
Ebrugy belmayamac bende Atlas Karan istiyorum ama buradan bı arkadaş yazmış bana atlası iyi araştırıdıniz mi diye kafama takıldı ne demek istiyor