Duygu210 eylulmucizesi27 göktuğ ismi çok inatçı oluyor yanına bir isim daha eklemenizi tavsiye ederim 🥰 inanılmaz hareketli ve gerçekten berbat inatlı
eylulmucizesi27 Duygu210 evet yanına ikinci bi isim istemiştim ama eşim istemedi ve çoğu kişide Göktuğ tek başına güzel bir isim ikinci isim yakışmıyor yanına dedi en sonunda bende vazgeçtim 🙈
anne_2 aysegulclk ya çok hüzel değil mi 😊 ben hem kulağa hoş gelişini hem anlamını çok beğendim. Önce Mihra diyodum ama Meyra yı görünce daha hoşuma gitti bilmiyorum ama içime hoş bir his veriyor
zehraaaktas Sevgioguz 20 haftayı geçtik hala belli etmedi bizimki cinsiyetini ama erkek olursa yılmaz efe kız olursa ya yağmur ya da tuana lina düşündük
Hicoo Büyük kızım oya annemin ismi 37+2 deyiz minigimin isminde arya Allah nasip ederse Oyaya uygun diye bunu seçtik
Cnnt3 Gayeacr12 bizde minel koymayı düşünüyoruz . Nasil karar verdiniz . Anlamı konusunda çok net birşey yok
Gayeacr12 Cnnt3 yani cennetteki inci tanesi olarak geçiyor ama bazı yerlerde de ek olarak geçtiği söyleniyor ama eşim kibar isim sevdiği için kulağa hoş geliyor diye karar verdik 🥰