Eylulkuzey Malesef bugünde öğrenemedik cinsiyetimizi bir dahaki kontrole kadar miniğim diye sevmeye devam edicem 😇 Erkek olursa Kuzey Kız olursa Eylül 🥰
Esra1995 Tuliy5 evet bende oyle dusunuyorum benim bekarkenki hayalimdir ama cocuklar mısır diye falan dalga geçermi acaba diye dusunuyorum bi yandan
anne_2 aysegulclk ya çok hüzel değil mi 😊 ben hem kulağa hoş gelişini hem anlamını çok beğendim. Önce Mihra diyodum ama Meyra yı görünce daha hoşuma gitti bilmiyorum ama içime hoş bir his veriyor
aysegulclk aysegulclk Aynen ben de Mihra ile Meyra arasında kaldım. Mihra bir kuyruklu yıldız adıymış Meyra da parlayan ışık demekmiş. Meyra kulağa daha hoş geliyor sanki
aysegulclk evladım olacak inşallah Meyra koymaya karar verdik. Oğlum var Miraç kızım var Miray. Canlarım benim Rabbime hamdolsun acılarını göstermesin
Bbsb Smyrclk tek.alim daha gusel eymen alim uzatarak solerler birlesik gbi oluo sonunda ki n harfinden dolayi
Mehtap93 Sevgioguz Bizde daha yeniyiz 7. Haftamın içindeyim İsim olarak yinede düşündüğümüz isimler var. ATLAS - MERCAN :)