Esra1995 Bizim daha belli değil 14+1 deyiz kiz olursa ben erkek olursa babasi koyacak ama ben henuz karar veremedim *sevde duru dila ayşin arasinda kararsizim fikrinizi alabilirim
45ekn_ Esra1995 aman aysin koymada ne koyarsan koy. Yigenimin adi aysin. Vallahi yaka silkeliyolar. Cok konusuyor ve cok yaraz oluyolar. Vallahi bir disari ciktiklarinda bile burnundan getiriyor. Ve suanda 8 yasinda olmasina ragmen. Hala da cok yaramaz ve huysuz 🤦♀️😂
Pemberuya Sevgioguz Ben kiz olursa Ayşe Vera istiyorum eşimde diyor ki o ne öyle Aloe Vera gibi djsjsjs 😀 cinsiyet belli değil henüz erkek olursa da babası koysun diyorum☺️
eymenela-moms Pemberuya bende ilk Ela Vera demiştim eşim de aynı tepkiyi vermişti sonra hızlı söyleyince haklı olduğunu düşünüp sadece Elaya karar verdim 😀
ipekveannesi Sevgioguz Muhammed Eren düşünüyoruz şimdilik 💙 23+4 olduk sürekli değişiyor oğlumun ismi 😂
Furkanefeninannesi FTMT bizde Allah’ın izniyle Furkan Efe koyucaz 7 haftamız kaldı doğuma furkanlar yaramaz asi olur diyolar sizin çocuğunuz nasıl 🤗
Pemberuya Furkanefeninannesi evet Nil ismide güzel ☺️ ama Vera ismini çok seviyorum Ayşe de benim asıl ismim ama kimlikte farklı yazıyor o yüzden çok istiyorum koymayi Allah kısmet ederse ve kız olursa 🌸☺️
Furkanefeninannesi Selin15 kızım olursa adı gülce olur öyle seviyorum ve istiyorum hatta hamileligimi öğrenince gülce kitabını sipariş vermiştim nasip oglandan yanaymis 🙂
eymenela-moms ilkheyecanim96 oğlum var bi tane ismi Eymen şimdi de kızıma hamileyim bende Ela🌸düşünüyorum
fztfatmazel Gizemsgumgum güneşin efendisi ya da günün efendisi:) hep oğlumu olursa ismini Romir koyacaz diyorduk, Allah nasip eder inşallah:)
Furkanefeninannesi Smyyee_ benim kayınvalidem hep der çilesini siz cekiceksiniz sizin hakkınız diye hiç bir torununa karışmadi
Sibelmr Sevgioguz bizimde cok yeni dsha cnm ama erkek olursa ruzgar ege kiz olursada daha dusunemedikk😊
Sibelmr gmzdtp yaa rabbim inslah sag saglim kucaginizi almayi nasip eder 🤲bizim daha evlenmedem omceki hayalimizdi bi cocugumuz olursa adini ruzgar ege koycz diye simdide cok.sukur hayalimizi yasioruz.🤲😘