FerideMustafazade Merhaba anneler nasılsınız? 😊 Anneler ben 15 ci haftadayım göbeyim şimdiden çatlıya bilirmi ki? Bi hat var düz amma çat izimi yoksa tüylerin dibimi anlamıyom ki Şimdi bana bildiğiniz amma etkili göbek çatlamaya karşı her ne varsa söleyin nolur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😅. Ya ben 45 kiloydum şimdi 48 im çokmu kilo aldım acep?🤔 Çünkü daha yolun başındayımda
buse_yildiz24 FerideMustafazade 35. haftaya kadar bir tane çatlağım yoktu göbeğimde 36. haftaya girişimizle birlikte doğum çizgisin olduğu kısım tamamen çatladı hemde başından beri herşeyi kulanmama rağmen
mac FerideMustafazade Doğum çizgisi olabilir bendede oldu google yazarsanız Doğum çizgisi die aynıysa odur
FerideMustafazade buse_yildiz24 yani napsamda olcak dimi 😩 Annem diyo ki robot 🤖 diyilsin ya çatlıycak elbet 😅
Mineoksuz Ah ah bende 34-35 haftama kadar hiç çatlamamıştı karnım oh diyordum takılıyordum rahatça 😂 sonra bizim kız yan dönünce 🙄 çatlayıverdi karnım gerilmekten sonra çatladığmla kaldım yine baş yukarı eski pozisyonuna döndü ve sezeryan oldum 🤣😂
Mervekaraalp Ben lierac kullanıyorum günde iki defa , bir de Hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı ile masaj yapıyorum iki defa 30. Haftadayım şimdilik çatlağım Yok ama ileriki haftalarda ne olur bilmiyorum. Doktorum sürekli nemlendir demişti
FerideMustafazade Mervekaraalp inşAllah olmaz Doktoruma sorcam bende ya şimdiden olmaz diye umud ediyom 😊🙏🏻
Mervekaraalp FerideMustafazade ben 20. Haftada başladım kullanmaya doktorum çatlaklar bu haftalarda başlıyor dedi. Karnınızdaki çizgi çatlak değildir kara çizgi deniyor bende de var hamilelerin %70inde görülüyormuş