Şükürler olsun ki Birgün Bende yazarmıyım Diye Düşündüğüm Doğum Hikaye yerine Yazıyorummm. 🤭 Öncelikle Rabbim İsteyen Herkese nasip Etsin En Güzellerini Benim Baştan Beri Sorunlu Gecen Bir Hamilelik Sürecim vardı kızlar planlı olarak 22.03.2022 saat 9 da diyerek doktorumuzla sözleştik Tabiki Sabaha kadar uyuyamadım Ve hep duygusallıktan aynanın karşısına Gecip Ağladım sabah hastaneye gittim Damar yolu açıldı nstye baglandı ve benim Bebişde Naya sancı çıktı derken odam belirlendi anstezi doktoru odamda beni bekliyordu gerekli bilgileri aldı imzalar atıldı derken o önlüğü giydim ve sedyeye uzandım cevrem deki eş dost baya kalabaydı ağlamaklı olan eşim ağlayan bir annem vardı kendimi tuttum ama o adamların gelip beni alması ağlamama sebeb oldu derken amaliyata girdim amaliyat masasına alıp öne eğilmemi söylediler ve iğnem yapılıp hemen yatırıldım doktor gelmeden her hazırlıl yapıldı ve gercekten okadar iyilerdiki yaptıkları her aşamayı bana tek tek anlattılar derken elçim hanım çıktı geldi canım doktorum gercekten çok iyiydi allah razı olsun ondan muhabet ettik derken ben daha kesilmeyi beklerken birde ne göreyim güneşim çıkmış 🤗 biraz tansiyon yüksekliği yaşadım 11.20 de kızım doğdu 11.30 da o babasıyla kavuşma yolunda giderken bende 11.45 de her işlemim bitmiş kızıma kavuşmayı bekledim herşey ondan sonra başlıyor 3 aaat sürdü benim narkoz etkisi ayaklarımı hissetim su corba nescafe içtim bol bol suntada biraz canımı yaktı ama çekilmicek bir acı değil inanın süt cayı aldık içtim sütlerim aktı ama ben gelesiye ağlayan kızıma mama vermişler anca öyle susmuş 6 saat sonra idrarımı yapıyordum ertesi sabah da gaz çıktı şuan hala haatanedeyiz sabah büyük ihtimalle çıkış var gercekten kızlar kendinizi kasmayın korkulcak birşeu yok ilk yürüyüşü okadar kötü anlattılar ki ayağa kalkmaya korkmuştum ama hiçte öyle korkulcak birşey yokmuş dirayetli olun ben devamlı kendime Rabia kendine gel bebeğinin aana ihtiyacı var diyerek ayağa kalkmaya çalıştım hatta maşallah ki hemşireler bile ilk doğum olmasına rağmen iyisin böyle devam diyerek beni motive ettiler hepsine de sonsuz teşekür ederim iyki Afyonkarahisar Fertlife Hastanesini Elçim Hocamı Seçmişim Allah hepsinden Razı Olsun temizlik yapan ablalar bile Herşeyimle ilgilendiler iyki yani 💜 Biraz uzun oldu ama Herşeyi paylaşmak istedim Rabbim Hamile olanlara doğum yapacaklara hamilelik isteyenlere yardım etsin rabbim kimsenin kucagını boş koymasın Hepinizde Allaha Emanetsiniz.. 🤗🤭🥰❤️💚💜