Bsrak 37+3 günlüğüm şuan nişan su vs gelmedi daha ama iki üç saattir sol kasık ağrım var karnım ağrıyor belim ağrıyor bebeğim çok hareketli karnım şişip iniyor hareket ediyor bu normal mi
Mavistez Bsrak karnın sertleşiyorsa sancin var demektir takip et kendini eğer geçmezse hastaneye gidersin
Bsrak seym4 Ya aralıksız şekilde ağrım var sanki böyle dayanılmayacak gibi değil ama sürekli ağrım var
seym4 Bsrak bana doktorum suyun gelirse ve karnına ya da beline düzenli ağrı girerse direkt doktora git bekleme demişti. Eğer geçiyosa acile gidin doğum belirtisi olabilir
Bsrak seym4 2 3 saattir ağrım var canım arada böyle hafifliyor gibi oluyor ama ağrı sürekli devam ediyor bir şiddetli bir hafif gibi bebeğim sürekli hareket halinde göbeğim sürekli oynuyor
Bsrak Mavistez ama nişanım veya suyum gelmedi onlar gelmeden başlar mı sancı ilk gebeliğim o yüzden sıfır tecrübem :(
seym4 Bsrak oo baya olmuş böyle 10 dk ya bi olurmuş sonra 5 e 3 e 2 ye derken doğum gerçekleşir. Bence sen hastaneye git canım evde bekleme Allah yardımcın olsun
seym4 Bsrak onların olması şart değilmiş benimde ilk ama bilgime güveniyorum doktorumun bana dediğinide dedim suyun ya da sancın olursa git bekleme dedi bana
Bsrak seym4 anladım canım çok teşekkür ederim olmadı bir doktorumu arıyım ona göre hareket edeyim çok sağolasın