Mom-0 Kizlar bisey sorcam ben sali günü kan vardim 214 çıktı. İki gun sonra gel dedi.yarınmi yoksa cuma günümü gitmem gerekli.
Unlukacar Mom-0 canım arkadaşlar cuma yazmış ama perşembe günü kan vermen gerekiyor 2 gün sonra verilmeli senin perşembe günü aynı saatte kan vermen gerekiyor
Cerensultan Evremmerve19 1.20 çıktı yok dendi ama şüphen varsa bı iki hafta sonra gel dedi doktor sizce varmıdır adettimden 3 gün geçti
Evremmerve19 Cerensultan ay aynı sorun yengemde de var oda yarın gidecek ama onu ki çok düşük 12 çıktı doktor bende bilemiyorum demiş haftaya gel demiş gel dediği hafta da yarın ama testlerde falan hep pozitif
Mom-0 Derins tm canim cuma gunu gitmem daha iyi olur zatn. Eger artis güzelse kese icin gün vericekler. Cok heycanliyim ☺️ kese ne zman gorunur acaba ?
Srdm Mom-0 canım kese benim 4+5 göründü karından ultrasonda alttan muayene istemiyorsan o dönemlerde gidebilirsin , ama benim uygulamaya göre 5+1 di gittiğimde doktor kese 4+5 dedi
Cerensultan Evremmerve19 ben test yaptım pozitif çıktı ama ne kadar doğru bilmiyorum sonra diğer testlerde negatif çıktı kan verdim böyle çıktı adet olmadım ama adet ağrılarım var şuana kadar gelemdi lazımdı gelemdi dusunemkten uyuyamiyorum
Kocagoz88 Evremmerve19 canım ben 4.2 sonuçla öğrendim. 4.2 çıktı ertesi gün gece verdim 16.58 olmuştu. Rabbim isteyen herkese versin evladı. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sağlıkla inşallah.
Melo11 Bende salı günü verdim 200 çıktı ☺️ 2 gün sonra en az 2 kat artması gerek doktor o artışa bakacak o yüzden perşembe gitmen gerek ben bütün gideceğim ☺️
Mom-0 Melo11 hayirli solsun 😞☺️ rabbim kucaklarımıza almayi nasip etsin ins. 🤲 Bu günde esimin işleri var. Ayni saatte denk gelmiyor. 2 de vermistim daha once bu gun verirsem 10 gibi vermem lagzim. Sonuç etkilenirmi acaba?
Mom-0 Unlukacar bu gün gidersem eger ayni saatte gidemiyorum. Çünki hersey bu gune kaldi. Normalde 2 de verdim ama bu gun gidersem simdi evden cikmam lagzim 10 .10.30gibi anca veririm herhalde pylede olurmu bilmiyorum.