anneolmakzoramagulusuyeter Kızlar bu durumu yaşayıp deneyimleyeniniz var mı? Su damlatınca kuruma çizgisiyse geçer, ama hamileyseniz çizgi geçmez deniliyor. Doğru mu bu?
Mom-0 anneolmakzoramagulusuyeter evt canim kuruma çizgisinde su damlatinca geciyor. Ama bagzi testlerde orda iz gibi birsey oluyor. Oda bağzen silik cizgi diye karıstirilabiliyor. Eger varsa fotgaraf atabilirseniz. Daha iyi yorumlarız.
anneolmakzoramagulusuyeter Mom-0 bi kaç damla damlattım dün gece halaa duruyodu çizgi sonrasında bayaaa bi damlattım gerçekten abartarak damlattım kenarlara kırmızı boya gitmiş çokkk hafif bi siliklik var şu an ama bilmiyorum 🤷🏻♀️ https://imgyukle.com/i/E8eMNb
Mom545441 anneolmakzoramagulusuyeter bence böyle kuruma çizgisi olmaz benim negatif testlerimde hiç çizgi yoktu bu kuruma çizgisi ne anlamış değilim silik çizgi çıkması demek beta yeni yeni artıyor demek hep kuruma çizgisi diyenler var anlamlandıramıyorum benim negatif testlerimin T kısmı bembeyaz oluyordu silik çıkınca beta biraz artmış oluyordu 6 gün kala bundan daha silikti benim testim kuruma çizgisi denildi kan verdim değerim 10.4 yeni artmaya başladığı için meğer öyle çıkmış şimdi 43.6 canım inşallah vardır seninde kan verip emin olabilirsin 🙏🏻
Gulcingezer anneolmakzoramagulusuyeter kuruma degil senin testin pozitif idrar fazla sadece hayirli olsun
anneolmakzoramagulusuyeter Mom545441 inşaallah pozitiftirr 🥰🥰 ben yeni evli sayılırım buraları tam bilmiyorum sağlık ocağında kaydım da yok ondan tam emin olmadan kan vermek de istemiyorum negatif çıkarsa çok üzülürüm geçen ay kimyasal yaşadım zaten çok üzülmüştüm 🥺
Mom545441 anneolmakzoramagulusuyeter ocakta bende yaşadım kimyasalı ama korkulacak bişey değil tekrarlamaması önemli olan onu doktorlar şöyle dile getiriyor döllenen bi yumurta var tüplerdende ilerliyor bu tüplerin açık olduğu anlamına geliyor eğer tıkalı olsa rahme düşmez ama rahme düşünce yerleşemiyor üstüne beyin analiz ediyor taramadan geçiyor eğer bi sorun görürse kırmızı alarmlarını çalıyor rahme ileti veriyor ve bu sağlıksız gebelik bunu at ben daha iyisini yaparım diyor yani eski bina yıkılır yerine yenisi yapılabilsin diye doktorlar tarama yapmadan önce vücut onu çoktan taramış analiz etmiş oluyor ilahi sistem ben vücudumun neler yapabildiğini gördüm mucize gibi 🥰 inşallah tekrar yaşamayız canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
anneolmakzoramagulusuyeter Mom545441 ne güzel yazmışsınnnn 🥰 çok mutlu oldum 🥰 elhamdulillah iyi ki yaşamışım o zaman yaşadığımız hiçbir şey boşa değil gerçekten ☺️ Umarım tekrarları yaşanmaz 🥰 Rabbim tez vakitte isteyen herkeslere nasip etsin bana da inşaallahh 🥰
Mom545441 anneolmakzoramagulusuyeter tabiki boşa değil bu gebe kaldığımızı gösterir ayrıca genetik bi problem değilse ki o sorunda tedaviyle çözülür allahın izniyle inşallah öyle değildir kimyasaldan sonraki ilk 3 ay sağlıklı gebelik elde etmek yüksek peşine gebe kalan çok var ama benim rahmim inceldi heralde bi kez daha adet gördüm üstüne toparlandı şimdi tekrar gebeyim bakalım artışlarını takip ediyorum şimdi 🙏🏻🥰 kuzum sen kan ver ama benim testim böyle silik çıktı betam yeni artmaya başlamıştı kan ver allahın izniyle var inşallah sağlıklı gebelik olsun inşallah 🙏🏻
anneolmakzoramagulusuyeter Mom545441 amiiiinnn amiiinn çok aminn 🥰sabah sabah öyle moral oldun ki bana gerçekten dün gece de bi post açmıştım moralim çok bozuktu uyurken şu an öyle mutluyum kiii 🥰 hamile değilsem bile en azından seviniyorum kimyasal geçirdiğim için en azından sağlıklıyım 🥰🥰🥰
Mom545441 anneolmakzoramagulusuyeter başta çok ağladım sonra araştırdım didik didik ettim rahatladım öğrenince hep youtubedeki doktorları dinledim sende dinle istersen 🥰 sonra devam ettim denemeye attım o psikolojiyi üstümden şimdi tek duam aynisini yaşamamak eğer sağlıklı artış olursa haftaya cuma görebileceğim inşallah 🙏🏻 Kuzum sen devletin acilinde kan verebilir misin müsait olunca sağlık ocağıyla uğraşma kasıklarım ağırıyor midem bulanıyor de beta hcg testine bakarlar
Eylul1987 Mom545441 devletin aciliyoe yalan söylemeye uğraşmasin hastahanelerde aile hekimliği oluyo ordan hemen giriş yapıp kan verebiliyosun ben öle yapmıştım ayrıca benim testimde silik çıkmıştı değerim 17 ydi adetime 4 gün vardı.
Mom545441 Eylul1987 bizim burda gerek yok yalana beta hcg testi yapacam diyorum çocuk acilinde direk alıyorlar sıra bile beklemiyorum ama bazı şehirlerde acil durum olmadan yapmıyorlar canım ben hergün kan versem kimse dönüp bişey demez işlerini yapıyorlar sadece her hastane böyle değil malesef ki 🤷🏻♀️
Mom545441 Eylul1987 ben 6 gün kala silik çizgiyle öğrendim adetim dündü geçti 1 gün yarın kan vereceğim işte hayırlısıyla artar inşallah pazartesi 43.6 ydı