37+3 de gelen miniğim uzun olucak biraz
Burada bir sürü doğum hikayesi okudum kendimi herşeye hazırlamıştım normal sezeryan hepsini de en ince detayina kadar araştırıyordum sonunda bana da nasip oldu ☺️ her hafta nst çekiliyordu herşey çok normal ilerliyordu klasik konuşmalarımız vardı doktor hanimla işte son ana kadar normal deneriz çatı muayenesi yapmam bebeğin haftasına göre önde 3200 boyu uzun olcemiyorum diyip beni eve gönderiyor haftaya tekrar mutlaka gel diyordu son kontrolümde de aynı şeyleri söyledi nst çektirdi ama haftaya gel demedi randevuda vermedi imzalı kağıtta benimde hiç aklıma gelmedi bu arada devlete gidiyordum.37 olunca evimiz bir güzel temizledim olurda eve gelmezsem diye hiç bişey bırakmadım ortalıkta ona göre giyimden cantama ekstra kıyafet falan koydum ama ne alaka 😅😅 neyse ben tekrar aynı sattimde gittim odasına. nst istedi normal çıkmıştı yine ama tansiyonum 12/7 di sonra tekrar nst istedi biseyler yeme bebeğin zaten kilolu bir su iç öyle çektir dedi dediği gibi yaptım bu sefer tansiyonum 14/8 çıktı evde tansiyon takibi yap 14/9 oldumu hemen gel dedi tamam defim çıktım odasından sonra seslendi arkamdan beni perinatoluga gönderdi akşam 4 olmuş saat ona nasıl sıra Alicam derken kendisi aradı gitttim oda muayene etti ısrarla bebeğin çok kilolu ve uzun dedi oda ama beni bir korku sardı bişey mi var şimdi nolcak derken doğum öneriyorum diyip doktorumun yanina gönderdi ben ağlamaklı yanına gittim bana aglamiyorsun heralde saçmalama dedi 😅 korkuyorum dedim yatisını yapıyorum doğumhane git dedi dedim beni hemen dogurtacaklar heralde direk sezeryan olurum falan hala bilmiyorum niue yatisimi yapıyor neyse yanımda eltim var oda hamile benden sonra kontrole o giriyor doğuma 2 ayı var daha dedim gel hazır doguriyorum sende doğur o benden çok heyecanlı hüngür hüngür ağlıyor bende bir yerre davetliydik gidemedik diye aklımda kalmış onu düşünüyorum 😅😅 sonra eşimi aradim beni doğuma alıyorlar gel dedim nasıl olur daha zamanı yokmuydu falan bide ona laf anlattik eve dönsem dönerim ama ısrarla merakla bekliyorum ne olacak diye neyse yatisim yapıldı eşim ailem geldi falan kaynanamla kaldık onalr gittiler.islemler yapıldı odama geçtim devlet hastanesi ama tek kişilik oda ve doğum da o odada gerçekleşiyor yatağa çatalı falan takiyolar doğum anında çok güzeldi herşeyin o odada olması. Sonra hemşire geldi ve alttan bı fitil gibi bişey koydu yaptığınız işlem ne dedim çok anlar gibi oda propess dedi gitti rahmin incelemesini sağlıyormuş akşam 5 de takıldı ertesi akşam 5 e kadar sadece adet sancisi gibi sancım oluyordu gelip baktılar 2 cm açılma olmuş ve onu çıkardılar ben eşimden Meryem Ana otu istedim getirdi ona okuduk suya koyduk çok inanarak ona ve açtığım bakara suresine tevekkül ettim hamd olsun. Sonra akşam 9 gibi hemşire gelip suyumu patlattı sıkıntılı bir andı benim için çünkü bir kulağında telefonla yaptı bu işlemi. Suyumu patlattıktan sonra acilmam daha hızlı oldu ama kendi sancım hiç yoktu suni sancı verdiler çok kötüydü gerçekten o kadar araştırıp okumama rağmen yapılması gerekenleri yapamadım herşeyi unuttum vve ikinmam gerekirken saatlerce bağırdım derken akşam 11 de 8 cm acilma. Oldu ebem ısrarla ikin dedikçe ben bağırdım ve çok güçsüz kaldım kendimi telkinledim sakinlesmeue calistim ve bebeğime odaklandım ve ikinmaya başladım sabah 4 de oldu anca çok sanciliydi gecmivek gibiydi ama bebek ciktiktan sonra herşey bitti hiç ağrım falan kalmadı ama kızım ağlamadi çok korktum bütün hemşireler toplandı Apar topar bebeğimi odamdan çıkardılar ve kimse gelip gitmedi temizlikci geldi etrafı toparladi gitti ve ben öylece kaldım catalda kıpırdama dediler bebeğin gelicek falan haftasonuydu ve tek ben vardım doğum hanede kızımın ağlama sesleri geliyordu derin bir oh çektim sonra bir hemşire geldi 5 gibi bebeğin eşi kalmış icerde ikinci doğum gibi olfu beklediğim için mi bilmiyorum ama beni çok yıprattı hemşire onu çıkartmak için sonra iç dış dikislerim oldu yapıldı kızımı soruyorum ısrarla getirceklerini söylüyorlar saat 6 da solunum sıkıntısı yaşıyor iyi olursa 7 de gelicek yanına dediler ve gittiler saatin 7 olması bana yıllar gibi geldi sonra kızımı getirdiler Rabbime şükür sevdim kokladım muhteşem bir duyguydu.hemen emzirdim sıkıntı yaşamadık emzirme konusunda ama kızım. Küçücük dü 2500 kilo 48 cm dedim o kadar uyardı doktorum beni yeme içme diye hani nerde diye 😅 şükür ki sagligi yerindeydi.ben kızıma böyle kavuştum şuan 10 günlük olduk bile gündüz uyuyor gece hiv uyumuyoruz birbirimize alışmaya çalışıyoruz şimdi de bakışı yorum kızımla ❤️🙏🙏 Rabbim dileyen hakeden herkese nasip etsin zor evet ama çok güzel herşey unutuluyor bir gün öncesinde burda bir arkadaşımızın hikayesini okumuştum yazmıştı ki erkeklere acıyorum asla bu duyguyu tadamicaklar diye ne saçmalıyor ne alaka demiştim 😂😂 ama sonra anladım gerçekten çok başka bir duygu. Allah’ım yarfim ediyor sorularınız varsa yanitlayabilirim hepinize dua ettim o an sizde sağlıkla vaktinde kavuşun bir avazda kurtulun inşallah 🌺❤️