Ugurlugizem Merhabalar gebeliginizde eşinize söylerken supriz yaptınız mı güzel fikirlerinize ihtiyacım var 😁
Kizilkafaa Ugurlugizem Ben kutu hatırladım, içine zıbın koydum galatasaraylı, patik sonra kargo poşetine koydum güzel anlamlıda bi not yazdım. Sana kargo geldi dedim. Öyle oldu :)
asel35ece Ugurlugizem ilk hamileliğimde eşim okey masasındayken WhatsApptan pozitif testin görüntüsünü atmıştım ve saniyeler içinde evdeydi nasıl o kadar çabuk geldi hâlâ şaşırıyorum 😂😂😂 şimdi ikinci hamileliğim ve bunda da gidip kan verdim bi değerlerim bakılsın diye sonucu alır mısın dedim eşim gitti sağlık ocağına ve orda da doktor hayırlı olsun demiş 🤭🤭 yani öyle çok özellikli bi sürpriz yapmadım ben
By28 Ugurlugizem trendyol da baba oluyorsun kazı kazan hediye çeki gbi bir kagıt var harika bsey hemen çakmaz Çek olarak alıyo ama yan tarafı kazıdıgında baba oluyorsun müjdesi verıyor
Mom727373 Ugurlugizem Ben akşam yemeğinden sonra üstü kapalı bir tabak koyduk önüne. Artık tatlı yiyebiliriz. Tahmin et içinde ne var diye sordum. Tahminler sonrası gebelik sonucu kağıdıni görünce şok oldu
Aydnalp33 Eşim işten fırsat buldukça bilgisayarda oyun oynar. Bende , işten gelmeden önce laptopun arasına “Yeni oyun arkadaşınla tanışmak ister misin :) ? “ diye bir yazı ve altına testi koymuştum , mutluluktan ne yapacağını şaşırmıştı☺️🙈
Alya_miram Ugurlugizem biz tahmin ediyorduk zaten test yaptım akşam gelmeden takı kutusunun içine koydum dolabın üstüne bıraktım onu bi alırmısın elim yetişmiyor dedim aldı içini açtı çok mutlu olmustu. 2.ciye hamileyim birincide bu kadar heyecanlı oldugunu hatırlamıyorum. O zmn hamile oldugumu telefonda söyledim tamam deyip yüzüme kapattı. Bende üzüldüm istemiyor galiba diye meğerse adam şok geçirmiş😂😂