Slha Kizlarr 26 haftalik hamileyim kizim olcak Allh nasip ederse iki uc gundur karnimda arada sirada gelen bi sertlesme oluyo agri falan olmiyo ama rahatsz ediyo yani baznde kasigimda oluyo acaba dyorum bebekmi donuyo ondan mi bnm gbi olanlar varmi
Deletedmom434 Slha 26. Haftada benimde bir iki defa öyle oluyordu şimdi 27 haftalık olduk bebiş pozisyon değiştiriyor bazende popişini veya başını dayıyor
Slha Deletedmom434 bnm iki uc gundur bole bnde dayadigini dusunuyorum aslinda cnki agri sizi olmayan bi sertlesme ama bni rahatsz ediyo yani pazartwsi gunu kontrolum vardi doktr bi skmti oldug7nu solememsti iki uc gundr bu skntilarim basladi
Deletedmom434 Slha normal bunlar ama belki magnezyum eksikliğim vardıe bu yüzden rahatsızlık duyuyor olabilirsin soda tüketmeni tavsiye ederim günde bir defa
Slha Deletedmom434 bacak agrilarimdan dolayi magvital dye bir toz ilav verdi doktr iki gundr onu kullaniyprum maden suyuda iciyorum tesekkr ederm insallh bi sorun yoktr ve zmaninda gelir hepimizn evlatlari
mrymdnr Bende 26.haftamdayım o sertlik bende de oluyor ağrı yok dediğiniz gibi ama gerginlik hissi rahatsız edebiliyor çok uzun sürmüyor allahtan uzanmak rahatlatıyor insanı
Slha mrymdnr aynn bnde uzaninca veyada oturunca rahatliyorum ama ayaga kalkinca yne aynisi oluyo bazn uzun suruyo gerilme