BaLevLat34 Urfali3463 Erkek gibi geldi bana da ben 18 haftaya kadar kız dendi ama erkek oldugunu öprendim ama yine inanamadım ne bilim detaylıyı bekliyırum :))
Urfali3463 FHKK şuan 14 haftanın içindeyim orda 13 haftalıktı erkeğe benziyor dedi oda nisanın ilk haftası gel dedi net olması için
1babymom BaLevLat34 yaa ciddi misiniz? Anlamıyorum ki drlar nasıl anlamıyor. Bende 17 haftalıgım dün kız dediler değişir mi ya acaba. Alışveriş yapıcam dayanamıyorum
Kizilkafaa BaLevLat34 Size net o haftalarda bu kız bebek dendi mi yani bacak arasının boş oldugunu gördünüzmü ? Bana 15 haftada doktorum bacak arasını gösterdi boş bu yüzde yüz kız bebek dedi emin misiniz dedim evet dedi de kafam karıştı
Fatmapekesen 1babymom kesinmj konuştu yoksa % bilmem kaçmı dedi kismwt gönlüne göre versin inşallah 😊
BaLevLat34 Fatmapekesen Ya ilk zamanlardan beri çok hareketliydi hiçbir sekilde göremedik bi ara göstermeye basladı kız dendi 3 kere şimdi net erkek denildi ama yine inanamadım 😅😅
1babymom Fatmapekesen 13 haftalıkken %51 kız dedi. 17 de kesin kız dedi ama buradaki yorumları görünce şüphelenmiyor değilim ☺️
Urfali3463 La_Liberte hayırlısı ile bi kızım Çar bi tanede oğlum olsun istiyorum hayırlı sağlıklı bi şekilde inşallah