Kızlar bugün sabah 09:30 da o muhteşem duyguyu yaşadımm.
Zorunlu sezeryan kararı almıştık, benim birazda işime gelmişti normal doğumdan korktuğum için 🤭
Son haftalar hep burada doğum hikayeleri okuyarak geçti o yüzden bende paylaşmak istedim.
Sabah 8:30 da hastaneye geldim direkt yatışım yapıldı kan verdim. Hemşirelerle sohbet ederken bir anda ameliyathane personeli gelip beklendiğimi söyledi, bu kadar erken beklemiyordum. Burada ki herkes o kadar samimi ve içtendi ki kendimi çok iyi hissediyordum bir kaç tane arkadaşımın olmasıda buna vesile oldu tabi. Direk giydirilip ameliyathaneye alındım. Anestezi doktoru geldi önce kısa bir bilgilendirme yaptı. Batikon sürdüğünü hissettim kendisi açıklama yaptı zaten bunu yapıyorım böyle yapacağım diye. Spinal anestizi iğnesinden asla korkmamak gerekiyormuş hissetmedim bile elime takılan damar yolu daha çok ağrıttı emin olabilirsiniz 🤭
Belden iğneyi vurduktan sonra uzandırıldım, doktor geldi 15 dk sonra oğlumun sesiyle irkildim. Yanağı yanağıma değen minicik bir kuzu, allahım tarif edilemez bir duygu rabbim herkese nasip etsin insallah.
Bu gece hastanedeyiz sabaha nasipse taburcu oluyoruz🤗
Sormak istediğiniz ne varsa cevaplayabilirim güzel anneler hepinize sağlıklı kolay doğum nasip olsun insallah♥️😍