Sevgioguz Kızlar benim bu durum kafama takılıyor gebelikte cilt temizliği ve maske yapmak sakıncalı mıdır? Haftada siyah nokta maskesi aloe vera jelleri losyonlar beyszlatıcı ve akne kremleri vs yapan var mı?
Ormanmeyveli Sevgioguz Yapan var ama bence kimyasal almayın vucudunuza deriden vücudumuza gecis olabiliyor. Gerek yok dogal bir sabun ve nemlendirici yeterli bir de gunes kremi
MerveeD Sevgioguz Ben 32 haftalıgım cilt beyazlatıcı krem kullanıyorum her gece yatarken cok şükür bir sorun olmadı inşallah da olmaz
Sevgioguz Ormanmeyveli sanırım bir süre ara vereceğim, yoğurt maskesine devam 🤍☺️ İçim rahat olarak yapmıyorum zaten korkuyorum ama cildim problemli aynaya baktığımda mutlu hissetmek istiyorum
MerveeD Sevgioguz bende 1 hafta oldu baslayalı daha öncesinde kullanmıyordum hiç birsey lekelenmelerım olmaya basladı beyazlatıcı krem aldım 5 gundur fılan sürüyorum sanırım bende bırakacağım yınede doktoruma sorarım
MerveeD 2148 selin ciğercinin cilt beyazlatma kremını kullanmaya basladım 5 6 gundur kullanıyorum cok guzel kokusu fılan ve o kadının ürüblerını cok begenıyorum ama belkı kullanmam dogumdan sonra kullanırım cunkı doktoruma sormadan kullanmaya basladım
Sevgioguz MerveeD yoğurt limon maskesi uygulayabilirsiniz ve pirinç unu en azından doğal şeyler sanırım bir sıkıntı yaratmaz ben o tarz evimdeki malzemelerle maske yapıcam artık
MerveeD Sevgioguz bende onları sevmıyorum maalesef cok yaptım hc fayda grmedım şuan bnm lekeler im hamılelıkten oldu
Sevgioguz MerveeD onlar biraz sabır işi ben de öyle uğraşmakta istemiyorum ama bunu da taktım şimdi kafaya bakalım doktorlara soralım ne diyecekler ona göre ilerleriz