Melisaa5 Kızlar hamilelik nasıl hesaplanıyor hani kaç hafta olduğunuz faln ,birde ben şüpheleniyorumda miğde bullantılarınız ne zaman oldu,hepinize teşekkürler şimdiden❤️🙏🏻
Limonzeytin Melisaa5 Her ne olrsa olsn son adet tarihinden hesaplanıyor. Benim tüp bebek oluşmş embriyo transferi olmasına rağmen yinede konuldğu gün değil adete göre hesaplıyo doktor. Mide bulantıları 6.haftada falan başlar genelde bazen 7.8 i bulur.
Ebbruc Melisaa5 son adet tarihinin ilk gününü baz alarak hesaplıyosun canım nete gebelik haftası hesaplama yaz çıkıyo bir sürü site ordan da hesaplayabilirsin ama geç döllenme vs olduysa değişiyo haftası
Afraaaa Melisaa5 son adet tarihini baz al mesela benm son adet tarihim 18 Şubat ben şuan 4+6 haftalık hamileyim. Ayrıca adetten önce ilişkiye girilmiyo yumurtlama adetten sonra gerçekleştiği için adetten sonra ilişkiye giriliyo
Mom727373 Melisaa5 Son adet tarihinin ilk günü gebeliğin baslangici kabul ediliyor. Diyelim ki 1-5 Mart’ta regldiniz sonra hamile kaldınız. Bebeğinizin varlığın başlangıcı 1 Mart kabul ediliyor.