Msl22 Kızlar bebeğim hareket ediyor ama dışarıdan cok boyle aham saham belli olmuyor yani derimden kaynaklı mi yani videolar denk geliyorum daha belirgin oynayışlari falan 29+5deyiz yani bic oyle belirgin gormedim
Eslem3444 Msl22 iç karın genişliginderdir canım merak etme bebegin hareketelri içinden hissediyorsan sıkıntı yapma 😍🤲
0ayse0_nur Msl22 karın kasin sert olur ilk gebelikten olur karın. Genişliğinden olur yaglanman karnında fazladır olur normal böyle şeyler içinde oynasın hisset yeter 😊
daphnesmomm Msl22 haftanız ilerledikçe bebeğiniz de büyüdüğü için o hareketleri siz de ilerleyen günlerde görürsünüz🙃 ben 31. Haftamdayım,göbüşümün inip çıkması o kadar hoşuma gidiyor ki🥰 bende de 30. Haftada bu hareketler belirginleşti
Msl22 Eslem3444 Valla bende ic karnım var diye dusunuyorum bir gorsen dersin bunu nasil 7.ayi bitiyor gibi çünkü miniminnacık bir gobis var 🤭😂
Msl22 0ayse0_nur Evet ya korktum bir anda dedim zayif mi acaba sağlıklı olsunda kilosununda bir önemi yok o düzelir inşallah bide ben çok zayıfım yani 48 49 ile hamile kaldim karnimda boyle cok hani ic iceydi bide ondan sanırsam dediginiz gibi
0ayse0_nur Msl22 benim ikiz 8. Ayın bitiyo hala bana kimse inanamiyo hiç karnım yok ama iyiler ama rahmim çok geniş miş doktor öyle dedi 😊 bence çok güzel bişey doğum sonrası kalıcı bir göbek olmiycak
Eslem3444 Msl22 sjjsj bende aynı durumdayım 30 haftadan sonra büyümeye başladı ama sanki top katmış göbeğime benim çok. Tatlı 💞