Çok uzun olucak ama bence okumaya değer🌸
2 düşüğüm oldu kötü günler yaşadım bi süre toparlandıktan sonra heycanla yeniden hamile kalmayı anne olmayı bekledim olmuyordu regle birkaç gün varken erken gebelik testi yaptım negatif,eğer olsaydım çıkardı diğerlerinde çıkıyordu diye düşündüm kahroldum yoruldum ağladım eşimde çok üzüldü ağlayarak uykuya daldım rüyamda bizim buralarda tanıdık bi doktoru gördüm bi klinik (daha önce başka bi durum için gitmişliğim vardı bildiğim biriydi) rüyamda o doktora neden hamile kalamıyorum diye gidiyorum ve doktor beni muayne ederken hamile olduğumu söylüyor uyanınca psikolojik olduğunu düşündüm (çünkü bu doktorun ismi buralarda çocuğu olmayan eşleri tedaviyle çocuk sahibi yaptığıyla duyuldu) sonra içimden bi ses çok ısrarla gitmemi söyledi duramadım gittim okadar umutluyumki anlatamam doktor baktı bi sorun yok regli olunca gel dedi gönderdi dünyam başıma yıkıldı bir kendime çok kızdım,hamile olsaydım doktor kesin görürdü ultrasonda rahmime bakarken regle az kaldı dedim ve saldım artık bıraktım yani gitmicem de dedim regli gecikti günlerce umrumda olmadı en son bi gece kalktım evde tabi hazırda hep test var öylesine yapayım zaten negatif çıkıcak şu doktora gideyim bana adet söktürücü yazsın bari bi işe yarasın diyorum😅 bir yaptımki çift çizgi gerçek anlamda bi süreliğine delirdim çok güzel bi andı hele eşimin öğrendiği an.. dünyalara değişmem o anı kucağıma alacağım günü hayal bile edemiyorum yani benim mucizem tamamen umutlarımın tükendiği an geldi❣️Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌸17+3 haftalık olduk şükürler olsun ❣️