Nurrrolli arkadaşlar bişey sorucam bugün adet günümdü olmadım ama beyaz akıntım fazlalaştı ve beyaz akıntımla birlikte çok hafif pembe ve kahve rengi gibi leke geldi çok azıcık geldi sizce yerleşme olabilir mi daha yaşayan var mı
busey_42 Nurrrolli benim Kasım ayında öyle gelmişti normalde 4 gün adet olurum ama Kasım ayında pembemsi gibi gelmişti bir gün sürdü kahverengi akıntı da gelmişti yerleşmeymjş Aralık ayında gittiğim de 6+6 haftalık hamile olduğumu öğrendim ☺️
Nurrrolli busey_42 ay gerçekten mi ya bende anlamadım çok garip yani insan normal adet akıntısını bilir ya hani bu farklı ama eşime adet oldum dedim ümitlenmesin diye bende kafa olarak kendimi kandırmamaya çalışıyorum
Nurrrolli busey_42 Ne zaman test yaptın peki ben dün yaptım negatif çıktı sence yarın sabah yapayım mı😅
busey_42 Nurrrolli Valla benim Kasım’da en son dediğim gibi gelmişti ama hiç ümidim yoktu ve hamilelik hiç aklıma gelmemişti onu da adet olarak kabullendim niye böyle oluyor ki dedim kendi kendime ama hiç aklıma gelmedi işte. Aralık ayında test yaptım 9 gün gecikmişti ozaman öğrendim ☺️ bence biraz daha bekle
busey_42 Nurrrolli Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah güzel haberler alırsın haber et 🤲🤭❤️
busey_42 Nurrrolli belirtilerin var mı şuanda mesela bende o bir gün ki kanamadan sonra iki üç sonrasında olması lazım kasık ağrısı olmuştu birde sık idrara çıkıyordum çok uyku bastırıyordu
Nurrrolli busey_42 ya aynen aşırı derecede kasık ağrım bel ağrım var göğüslerim dolgunlaştı ağrıyorlar çok sık lavobaya da çıkıyorum halsizlik aşırı var uyku dediğiniz gibi bunlarda var ama bilmiyorum ki
busey_42 Nurrrolli ilk gebelik mi bence anlattığına göre var canım inşallah 🤲 ama hiç bilgim yok teste ne zaman çıkar kan ver bakalım belki orada çıkar. Ama dediğim gibi yerleşmeyse daha çıkmaz sanırım testte
Tugcesevimli Hzllll kanda yüksek çıktı değerim tam hatırlamıyorum ama ilkinde hamile olduğumu öğrendik ultrasonda kese görünmedi bekledik bir hafta sonra ,ikinci kan verişimde kesinlesti