busey_42 ldyarse bence hastaneye gitmelisin canım lekelenme tutunurken oluyormuş ama yine de gitmelisin ihmal etme sakın
heartnurse busey_42 diyorlar ki sol taraf ağrırsa kız olur benim de sol tarafım ağrıyor merakla bekliyorum :)
OksijenliSu busey_42 Benimde adetimden 1 hafta önce falan çkk şiddetli kasık ağrısı yaşıyordum. Adet olacak gibi. Sonra 1 gün gecikti, test yaptım ve pozitif çıktı. Şuan 7+6. 🙈🥴
Zln2152 busey_42 sanırım kızlar da cinsiyet değişiyor onu tam bilmiyorum da 😂bende o zamandan beri gitmedim bir hafta sonra gidecem 😍
Aynur57 busey_42 çok farklıydı benimki bi gece wcye kalktım adet günüme 1 hafta olmasına ragmen hafiften kanamam oldu bianda bayıldım hastaneye gittik gebelik testi yaptırdım negatif çıktı idrar enfeksiyonu dediler ilaç antibiyotik kullandım adet zamanım geçince ilaçlardan gecikti diye düşündüm kardeşimin ısrarıyla test yaptırdım hamile olduğumu öğrendim arada 10 gün içerisinde negatiften nasıl pozitif oldu anlamadım 1 aylık hamileymişim inanamamıştım
Ya3 busey_42 14 şubattı ben normalde çok su içmem adetim gecikir genelde yine öyle sandım hafta sonu 5 litre su içtim yok 1,2,3,4 gecti baya arkadaşım zorladı 14 şubat sevgililer günün de yaptım pat en güzel hediyemiz geldi çok şükür 🌸🌸🌸👼👼
Ecrin5 busey_42 Eşim 3 günlüğüne şehir dışına çalışmaya gitmişti kayınvalidem de bizde kalıyordu 2 günüm geçmişti evin eksikleri var diye dışarı çıktım ve iki tane test aldım eve gelip hemen yaptım pozitif ilk başta inanmadım daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için eşim geldikten sonra kan verdim ve hamileydim o an anlatılmaz yaşanmasi lazım yani şuan 27 haftalik olduk kizimla 😘☺️ Allah istiyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
AlyaUrasmoms busey_42 Adetime yaklaşık 10 gün kala göğüs hassasiyeti başladı. Onun dışında bir belirtim yoktu. Heyecandan 2 tane erken gebelik testi yaptım 2si de negatifti. Üzüldüm tabii ama yokmuş diyerek adetimi beklemeye başladım adet günü yaklaştıkça göğüs hassasiyeti arttı. Adetime son 2 gün kala kaset test yaptım. İçimden bir şey bir test daha yap diyor gibiydi sanki 😂 Ne çok belirgin ne de çok silik 2. çizgiyi gördüm. Randevu alıp hemen kan vermeye gittim 1916 ile gebeliğimi öğrendim 🥰🙈