PINARPEKER MbsN dikmeden önce yani. içini sargı beziyle temizliyorlar. ama korkmayın anlamiyosunuz çünkü
PINARPEKER Ceyduygu yani sargı beziyle temizledi durdu. hatta endişe etti biraz içerde bişey kalırmı temizledimmi yeteri kadar acaba diye ebeler aralarında konuşmuşlardı . bende yeter demiştim 😊
Elms92 @Ceyduygu#18 dayanılmayacak ağrım yok canım et parçası filan da düşmedi.ne oluyo bu et parçası tam olarak?
Anneyimm Ceyduygu ben atilacak olan o dikislerden korkuyorum ya ve dikis sonrasi rahatlik açısı merk ediyrm nerede dogum yaptnz
Ceyduygu Anneyimm Dikisleri hic anlamadim sonrasi da temiz bakarsaniz sıkıntı yasamazsiniz. Devlet hastanesinde yaptim canim
Ceyduygu Kaderalisaridag Canim acilma hala kapanmamistir 40 günde anca kapaniyomus oda tam olarak degil 1 cm kaliyomus rahmin kendini tam toparlamasi en az 1 yilmis
Ceyduygu Kaderalisaridag Bende de vardi o demin kan pihtisi düştü benden baya büyük annem o iyi bisey temizleniyo rahim dedi
Ceyduygu Ozlemozlm Canım ben doktoruma sordum suni sancı ve normal sancı aynı siddetteymis hic bi fark yokmus
Ceyduygu Acrbaby Ben vermedim yakınlardan istiyorlar sen hazırla eşin veya yaninda kim kalacaksa o verir 😊 yada sen vereceksen de öyle yaparsin 😊