Nazsa Eskişehir de yaşayanlar 2021-2022 yılında özel hastanelerde normal ve sezeryan doğum yapanlar ne kadar verdiniz. Normal ve sezeryan Doğum fiyatları öğrenir miyiz
Fidanpolat Benim de doğuma 25gun kaldı hastaneyle konuştuk normal doğum 3500. epidural normal doğum 4500 Sezeryan 4500 Ek birşey istenirse fiyat farklı olabiliyor tek kişilik oda büyük oda küçük oda fotoğraf çekimi konsept vb şeyler
Deletedmom727271 Ben Ümit e gidiyorum normal 7300 sezaryen 8300 duydum en son ama haftaya gidişim de net öğreneceğim
Pinarinayseni Deletedmom727271 ay cok pahalı kimi de şehir de doğur diyo da hem ora hem ora gitmek dert ben Dilek hocamı da cok seviyorum bi de napcam bilmiyorum yanı kayinbabamlar durumları iyi aslında verirler ama şehir hastanesi özel gibi diyip duruyolar
Deletedmom727271 Pinarinayseni şehir hastanesi ile ilgili bir fikrim yok maalesef. benimde doktorum dilek hanım hatta ben önerdim size 😅 onu bırakmak pek istemiyorum herşeyimi biliyor 30.hafta oldum artık başka doktor bulup ona güvenene kadar doğum gelir benim. evet pahalı ama yapacak bişi yok 😑