Melisaa5 Kızllarrr adetime daha 13 gün var,en çabuk ne zaman öğrenirim hamile olduğumu,en hızlı ne zaman çıkar ya ,test yapıcam
deryarslan00 Melisaa5 yumurtlamadan 12-13 gün sonra belli olur diyorlar ama yine de kesin sonuç için adet tarihini beklemenin en iyisi olduğu söyleniyor canım
Zeyzeyp Melisaa5 ilk gebeliğimi adetime 4 gün kala öğrenmiştim ikinci gebeliğimi adetimden 5 gün sonra öğrendim ikinci geç döllenme
Nazendehanim Melisaa5 adete 4 gün kala erken gebelikte öğrenmiştim ama yumurtlamam adetten hemen sonraydı muhtemelen erken döllenme oldu
deryarslan00 Melisaa5 anlıyorm canım benim de adetim cumartesi görnüyor test yapmamak için zor utuyorm kendimi 4 aydır evliyim hiç korunmadık her ay test yaptım bu ay üzülmücem yapmıcam dedm sabrettm bakalm 😂
Melikeex Melisaa5 ben 15 20 tane yapmışımdır hep negatıfdı adetim 4 gun gecikti o sekılde yaptım o zaman pozitif cıkmıstı acele etme ki uzulme kuzum sureklı negatif cıkınca insan uzuluyo
Nazendehanim Melisaa5 erken gebelikte çıkabilir ama yine de 3 gün kala falan yap ya da kan testi yap daha kesin sonuç olur
Melisaa5 deryarslan00 hadi hayırlısı yanlış anlamazsan bişey sorucam,biz ilk kez korunmadık folikasit kullanıyorum,9 aydır evliyiz hani hemen tutmaya biliyomu merakımdan soruyorum🙏🏻☺️
deryarslan00 Melisaa5 evet canım rahim bazen kendini hazırlıyormuş zaten korunmasız ilişki ile 1 yıl geçtikten sonra yine olmazsa doktorlar öyle tedavi ediyormuş 😊 ben ilk zaman korkmuştm neden olmadı diye de sonra öğrendim bunu bende bu ay folik asite başladım hatta okuyabilirsen meryem suresi önerildi bana da 41 hurmaya tek tek okuyorsn her gün bir tanesini yiyorsun onu da denicem 🥰
Melisaa5 deryarslan00 anladım zaten daha çok yeniyiz hemen olucak diye bişeyde yok allahın izniyle ollur ❤️❤️❤️
deryarslan00 Melisaa5 aynen canım dua edelim gerisi Rabbimin bileceği en hayırlı zamanda doldursun kucağımızı 🥰