Esraustaoglu Kızlar merhaba 35. Haftamdayım doğum belirtileriniz nelerdi nasıl anladınız doğum yapanlar yardımcı olursa çok sevinirim ♥️
Mavi_ Esraustaoglu Aşırı bel bacak ağrısı oldu bende 2. Gebelik 35. Haftada başladı sancı ile beraber sonra 36+5 te doğum yaptım bel ağrısından oturamiyor bacak ağrısından yuruyemeyecek hale geldim doğum yaptığım gün. Bugün bebeğim 3 günlük oldu bile 🥰
Tosuncukannesi Esraustaoglu mukus tıkacı geldi ama bilmediğim için kayınvalideme sordum. Genelde doktorum alttan muayene ettiği için önce jel sürüyor eldivene ve ultrasona öyle muayene ediyor kaynanamda jel kalmıştır annem içinde dedi daha sonra yarım saat sonra nişanım geldi pembe leke öyle anladım 😂
annesininaskitosu Esraustaoglu bende çok merak ediyorum. 32 haftalığız. Çift rahimli olduğum için erken doğum riski war. Biraz önce bel ve bacağım şiddetli ağrıyordu. Meğer gaz sancısıymışşşş😬😅
Esraustaoglu Mavi_ sağlıcakla büyütün inşallah bebeğinizi ❤️ Küveze girdi mi peki kilosu nasıldı ? ❤️
Aysunyx Mavi_ benim de belim çok ağrıyor ama kasıklarıma vurmuyor ağrısı sabah kontrolüm var doğum mu merak ediyorum açıkçası sizin sadece beliniz mi ağrımıştı?
Aymilanin_kardesi Mavi_ maşallah ne güzel sağlıkla büyüsünler bende 2. Bebeğimi bekliyorum acaba size ciğer geliştirici vurdular mi? Kaç gündür vajina içi sızlıyor benimde bacaklarım ağrıyor ve sancılarım da var ciğer geliştirici vurdurmadim 34 de vuralım demisti de …
Adile01 @Esraustaoglu Kasıklarda dayanılmaz ağrilar oldu her 15 dakika tutu biraktı 4 5 sat evde o acıya dayandım ve gitiyimde 4 sm açiklim vardi ve daha çok şidetlendi 4 5 saat 10 sm oldu ve doğum oldu 3 gun once oğlum doğdu 🙏💙
Secil0127 Tosuncukannesi doktor kontrolünde sancınız falan çıkıyor muydu ben de 38 e girdim ama kasık ağrısından başka Bi şeyim yok nst de de sancı çıkmıyor😕
Esraustaoglu annesininaskitosu ayy bende 35+1 bende merak ediyorum nasıl olacak diye suyum gelmezse nişan olmazsa ağrıyla açılması olan var 😢
Bydzz Bende 36+2 yim. Kasıklarımda bacaklarımda adet olcak gibi agrı giriyo cıkıyo ara ara kaç gündür artık yakındır demek mi acaba 😲 yürüyüşe cıktıgımdada bıanda cok kasılmM oluyo dınlenınce geciyo
Bydzz Esraustaoglu 2 gün once gittim nst girdim sadece bısey yoktu doktorum catı muayenesı yapmadı alttan falan bakmadı hıc ama normal doğum günü 20 Nisan ama bu saatten sonra heran bekle dedi