SevimlimX Hanımlar 22 haftaligim bu haftalarda normalmi acaba sabaha karşı uyandığımda camasirim ıslaktı kokladım idrardi eminim amniyon sıvısı olsa daha farklı olurdu degilmi 17 saat geçti üstünden akıntı vs yok
Eslemmiraaa SevimlimX oluyor canım valla 26 haftalığım çok da su tüketiyorum idrar kaçıyor anlamıyorum
Mom727373 SevimlimX Ne zaman olur neden olur ne kadar sürer sorularının cevabı için : https://www.tamamlayicisaglik.com/blog/saglik/hamilelikte-idrar-kacirma-neden-olur-ve-ne-yapmak-gerekir#:~:text=Relaksin%20ve%20progesteron%20hormonu%20hamilelikte,idrar%20ka%C3%A7%C4%B1rma%20%C5%9Fikayetleri%20s%C4%B1k%20g%C3%B6r%C3%BCl%C3%BCr.
Sevalzumra1234 SevimlimX bendede ayni sorun vardi 2 3 gundur doktora gittim cocukla ilgili birsey cikmadı idrar yolu enfeksiyonu cikti ondan oluyormus
SevimlimX Cansugamze_ doktoruma sordum sabah hemen Dediki amniyon sıvısı durmaz devam eder takip edin eğer devam ederse gel dedi ama sabah 6 dan beri hicbisi yok
SevimlimX Eslemmiraaa sizde de mi gece oluyor bilmeden ne kadar akıyor benimki elim kadar Bide gece öksürüğüm var boğazımda yara var iki aydır geçmedi aft Öksürürkenmi kaçırdım acaba
Cansugamze_ SevimlimX o zmn idrardır kuzum bnde de oluyordu otururken öksürürken hatta ilişki sırasında da oluyodu en kötüsü o zaten bi süre katlancaz artık sağlıklı olsunlar da ama dewam ederse doktora git yine
Eslemmiraaa SevimlimX canım amniyo sıvısı akar devamlı tutamazsın onu korkma idrarındır takip ettiysen dert etme hamilelikte çok oluyor sabah kalktığımda birden ıslanıyor iç çamaşırım hapşırınca öksürünce dahada çok oluyor
SevimlimX Cansugamze_ biz hamile kaldığımdan beri ilişki yaşamıyoz korkuyoz 15 sene sonra oldu mucize yaşayan çocugum yok işte bu sebepten korkuyorum
Irembusegencer 18+1 deyiz bugün neredeyse 10. Haftamdan beri var bu durum hapşırırken öksürürken oluyor. Tuvalette asansör denilen tekniği kullan bence yararını görürsün
Cansugamze_ SevimlimX sağ salim kucağına al inşallah canım Allahım sana bağışlasın inşallah ama idrar olmadığını anladığın an doktora git mutlaka❤🤲🏻