Minikkus0101 Gelin dertleşelim sizde durumlar neler hangi ilaçları kullanıyorsunuz biz 15+2 yiz cinsiyetimize kız dedi doktor ben bulantı hapı kan hapı ve kalsiyum ilacı alıyorum
nazosss Minikkus0101 13+2 D vitamini, C vitamini ve balık yağı kullanıyorum 😊 Bulantı kusma tüm hızıyla devam ediyor 🤦🏻♀️
Fatma-onal Minikkus0101 bulantı kusma devam onun harici bir sorun yok gibi Demir ilacı kullanıyorum bir de bulantı ilaçları 14+2 haftalık hamileyim bulantıların geçmesini bekliyorum 🥰
rkyycbnn Minikkus0101 bizde 14+5 olduk bügün ayın 4nde kontrolüm var insallah o zamana kadar cinsiyette belli olur tabi önce saglık
Ozum12 Minikkus0101 16+1 cinsiyetimizi daha bilmiyoruz 🤭bulantı ilacı ile decavit kullanıyorum sadece ☺️
Kubra2903 Ozum12 bende 16+1 decavit i aşırı tok icmezsem aşırı midem bulanıyor bide kan ilacı içiyorum
MuberraK Minikkus0101 sizinle aynıyız bende haftamı doldurunca cinsiyet öğrenmeye gidicem 12. Haftada erkek demişti doktor şimdi netmi diye gidicez.😄
Seda1208 Minikkus0101 16+2 den selamlar ben Demir folikasit b12 karışımı bir ilaç kullanıyorum aynı zamanda kan sulandırıcı kullanıyorum. 12 haftalık gittiğimde cinsiyetine erkek demişti ama net değildi emin değildi yanı doktor önümüzdeki hafta öğreneceğiz inşallah net bir şekilde 😊
Fatma4495 15+1 bugün bulantıyla yanmayla devam pazartesi kontrol var daha Demir kan vitamin başlamadım midemde kötü diye 1-2 hafta sonra başlarsın hafifler belki demişti doktor
Ozum12 Kubra2903 evet banada tok için dendi ilk zamanlar bende ilacı içmekte zorlanıyordum sonradan alıştım ☺️