Ozum12 Kızlar sosyal medyada bebişiniz olacağınızı hangi fotoğraflarla duyurdunuz paylaşında bizlerede fikir olsun☺️🥰 ve açıklama kısmına altına ne yazdınız 🌸
Villanelle Direkt 33+3 te eşimle karda fotoğraf çekilip paylaştık. Göbeğim zaten kocamandı. Herkes anlamıştır 😂 ondan önce gerek duymadım açıkçası
Sinoooom Ozum12 bi kaç duygularımı söyledim 😂😂 ama cinsiyetini öğrendikten sınra attım video 😂 33 haftalık olduk göbeğimi vs atmıyorum öyle sadece bebeklerle ilgili durum atarım hepsi hikaye şeklinde ama normal post atmam 😬
Ozum12 Sinoooom tabiki tercih sizin bende göbeğimi yada ultrason fotoğrafını atmayı düşünmüyorum anne baba oluyoruz yazısının yanına bebek ayakkabısı vs koymayı düşünüyorum 🥰
Ozum12 Nazlimom ay çok güzel ama ben cinsiyet partisine cesaret edemiyorum burada okuduğum kadarıyla hep cinsiyet değişiyor diyorlar ama sizin adınıza çok mutlu oldum cinsiyeti nedir 😁🥰
Dark Ozum12 hayır. Selfie ya da karnıma kadar görünen fotoğraf paylaştım. Üstelik benim karnım cokk büyüktü. Hiç anlamadılar😁
Dark Ozum12 yok şimdi paya paylaşıyorum sakınmıyorum 😁 ama bir 3-4 ay hic paylasmadim kiyamadim ilk etapta