Sinoooom yldrmhavva tabiki veriyorlar 😬 devlet verir mi bilmiyorum da özeller de hem resimler alıyorsun hem CD alıyorsun ne demek verilmiyormuş 😯😯
edis22 yldrmhavva devlette ekranda bebegin renkli halini bile gostermedi. Sadece 10 15 dk falan organlarina sagligina bakti bitti. Ne fotograf ne bisey. Sadece bir belge verdi. Sehrinizde eger ozel varsa kesinlikle ozele gidin devlete aslaaaa
Mrvsmt2502 yldrmhavva edis22 2 ayrı devlet hastanesinde yaptırdım sözde biri ayrıntılı ama kadın 1 dk bile bakmadı cinsiyetini söyledi bulanık bi usg verdi nesi olduğu belli değil ama kesinlikle 3 boyutluda değildi. Diğeri 20 dk sürdü her şeyini bana da ayrıntılı olarak anlattı ama sadece rapor verdi sonuçlarla ilgili usg fotosu yoktu. Devlet hastanesi niye böyle bilmiyorum ama çerçeveletip saklayacağımız bi usg fotomuz bile yok
edis22 Sinoooom valla bizim burda sadece devlette detayli var ve hic bir sey vermediler sadece bir belge verdi bebegin organlarinin sagligiyla ilgili. Devlet rezalet🤦🏻♀️
Villanelle Özelde yaptırdım. Rapor, CD ve ultrason fotoğrafı verdiler. Ama renkli değildi, normal siyah beyaz
fatmakoken1_ edis22 devlet yapmıyormuş artık canım bana doktorum öyle söyledi ben kontrole devlete gidiyorum devletlerde yapılmıyor özelde yapılıyor dediler
edis22 Mrvsmt2502 ben mecbur kalmasaydim hayatta devlete gitmezdim valla ne yazikki bizim sehirde ozelde detayli yok. Ama benim kendi dr’umun renkli ultrasonu var o veriyor bende ondam cerceve yaptiracam
Gamzeates yldrmhavva özele gideceğim devlette vermiyorlar özel de CD fotograf renkli 4d ultrason veriyorlar 550 TL vereceğim cuma gidicem bakalım inşallah hayırlı sonuclar alırız
edis22 fatmakoken1_ bizim burdada sadece devlette var. Benim kendi dr’um ozelde ama detayli icin mecbur devlete gittim😏
Gamzeates yldrmhavva özel klinik bu arada zam gelmiş 600 TL dediler yarın gideceğim detaylıya Sinan tan ismi doktorun internetten bakabilirsiniz