superrmomy Merhaba arkadaşlar, gebelik kolestazı geçirenler kaşıntıyı tarif edebilir mi? 37+1 deyim vücudumun alakasız yerleri kaşınıyor. Kaşıdıkça kaşıyasım geliyor. Gebelik kolestazından şüphelendim ama geçirenler yardımcı olabilir mi?
superrmomy Villanelle ikisi de var bende. Vücudumun diger yerleri de kaşınıyor. Yarın kontrolüm var doktorumla konuşacağım
Suzanne Benimde sadece sol kolum ara ara kaşındı bir gün kaşındı diğer gün kaşınmadı şimdi takip edeceğim inşallah yoktur
Esra-beril- Ben geçiriyorum karaciğer enzimleri yüksek çıktı ilacını kullaniyorum hafif tuzlu birşeyler yedikmi kasiniyorum ama eskisi kadar deil ilk başta el ve ayaklarım aşırı kaşınıyor ve suya degdikmi yanıyordu resmen şimdi çok hafif bacaklarımda var ihmal etmeyin mutlaka doktor kontrolünde olun ben ilk gebeligimdede yaşadım doğumda suyunuz geldigi an kaşıntı faln kalmıyor ama hamilelikte haliyle zorluyor rabbim sağlıklı sihatli hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin k.bkmayin biraz uzun oldu
superrmomy Esra-beril- estağfurullah ne kusuru, teşekkür ederim yorumunuz için. Ayaklarım ve avuç içlerim kaşınıyor sanki birsey ısırıyormuş gibi ikinci gebeliğim daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım. Yarın doktorumla konuşacağım insallah.
Esra-beril- superrmomy doğum yaklaşmış canm ben 2 aydır çekiyorum bunu gerçekten zor rabbim yardımcın olsun insAllah tuzu azalt ben sıfır tuz kullanıyorum bugün canm çok cips istedi die bir iki yedim hafif kaşıntı başladı tekrar nemlendirici kremler sürmeyi dene azda olsa rahatlatiyor
Nur234 Esra-beril- merhaba aynı durumu bende yaşıyorum ama ilaç olarak size ne verdi bir de ne önerdi ?
Esra-beril- Nur234 erken doğum riskin var yaklaşık 20 gündür 2gundur hastanede kaldım onun dışında evde bol istirat yapıyorum sancım ve acilmam var iğnelerle doğumu durdurdu doktorum 2 gündür ilaçları bıraktık artk hayırlısıyla ne zaman gelirse ilacida 1 aydır kullanıyorum 1 ay önce çıkmıştı karaciğer enzimi yüksek ondan önce hiç bir yükseklik vs olmayınca ilaç kullanmadım