guzel_anne1 Aysaveminik Biz GÖKTUĞ koyacağız. Ama ; Ömer asaf Kerem Ali Yiğit Karan Alparslan gibi isimleri de beğeniyorum
Bayancorek Aysaveminik Bende bir türlü bulamadım, hep aynı isimler çıkıyor karşıma hiç farklı bir şey yok😑
minikkusummm Aysaveminik bizde cok zorlandik en sonunda Aras koyduk. Onuda dogunca anca koyabildik🤣 Ayaz, Koray, Emir ve Mert isimleride hosuma gidiyor.
Dilarayldrmm minikkusummm aynı biz valla.Biz de çok zorlandık en son en iyisi Aras dedik 😂 Aras da çok popüler diye istemedim aslında ama başka isim de bulamadık 🙈
Deletedmom727271 Giray, Görkem, Anıl, Eray, Eren, Aren, Arden, Berkay, Gece, Koza, Mutlu, Yankı, Vefa, Uygar, Deha, Çağrı 🌼
Melo11 Benim oğlumun adı Atlas Orhun ama ogeday Göktürk göktuğ Altuğ Mete isimlerini de hep beğenirim ☺️
minikkusummm Dilarayldrmm yaa cok güldüm bizdede öyle oldu 😂 cok popülermis öyle diyorlar ama cevremde tek bir Aras yok o yüzden onu umursamadim sadece basta kaba geliyordu kulagimiza, simdi alistik tabi 😄
Dilarayldrmm minikkusummm Bana da çok popüler dediler benim de çevremde hiç yok.Bir tek bildiğim Aras Bulut İynemli 😂 valla benim hala çok içime sinmiyor ama bakalım doğunca alışırız umarım 😂
minikkusummm Dilarayldrmm 😄 cift isim düsünürsen önüne baska bir isim koyunca daha güzel oluyor sanki, Deniz Aras, Yigit Aras gibi 😅