renginnnock ilk gebelıgım biraz tecrubesızım cocuklar genelde cabuk buyuyormuş 0-3 aylıkmı az alıyım 6-9 ay cok alıyım dıyorum sızce ? sızın fıkrınız nedir bu konuda eldıvenlı takım 4 tane yeter bence
Yigit_Aras9 renginnnock 0 3 aylık az al 6 9 aylığa yüklen ben 0 3 aylığa yüklendim şimdi onların hiçbiri olmuyor ona 2 sefer bile giydiremedim çabuk büyüyorlar
Begumergun renginnnock benimde ilk gebeliğim zıbın 0-3 ay fazla alma bence canım 3-6 ay al daha çok diyolar
iremss renginnnock 0-3 ay az al 3-6 ay biraz daha fazla al 6-9 da elinde 1-2 şey olsun gidişata göre al
Meri3220 renginnnock canım 0-3 aylık 2 3 takım alsan yeter 3-6 ve 6-9 ağırlıklı al çok çabuk büyüyorlar burada doğum yapan çoğu hanımda 0-3ay az alın diye hep yazdılar. Ben 3 alt-üst 1 tulum aldım gerisi hep 3-6 ve 6-9 baktın yetmeyecek gibi ilave edersin
Gizemin-minnakI @renginnnock bu bebeğ göre değişir . Ben büyük giydirmekten hiç hoşlanmadım için yenidoğan da aldım 0 3 de aldım . Kusuyor çişi çıkıyor bazen o yüzden iyi ki de çok az almamışım.