Syhafsam Bu ayın 6 sında düşük yptım ve 12 13 gün sonra temizlendim ama bi sorun yaşamadığım için doktora gitmedim sizler gttınız mı
esradgn123 Syhafsam Doktor düşükten sonra rahim temizlenmiş mi diye bakmak için gelmemi istedi Ben gittim rahimde bir parça kalmamış tamamen temizlenmiş demişti
Deletedmom_13 Syhafsam Kaç haftakik düşük yaptınız? Parça kalırsa kanama devam ederdi ve ağrı olurdu. Bende gitmedim kontolrole kanama bitti diye. Tabi sizin veya doktorunuz kararı
Gayenura Syhafsam bn bir dusik yaptığımda gitmiştim birde 1 hafta sonra gittim parça kalmamks temiz dedi
Syhafsam esradgn123 saolun cvplarınız için bnde bi sıkıntı görmediğim için gerek duymadım zaten onların ihmali yüzünden düşük yaptım blkide napalım sağlık olsun
Melek2424 5haftalık hamileydim düşük yaptım pazar günü bugün gittim doktora kan verdim alttan muane etti hiç bir sorun yok dedi bir iki ay dinlenip öyle bebek düşüyorum ücgün agrı cektim baya
Syhafsam Melek2424 düşüğün sebebini öğrenebildiniz mi benim bi kızım var ve bu ikinci gebeliğimdi düşük yaptım tehlikem de yoktu artık cesaret edemiyorum tekrar olursa dıye
Melek2424 Deletedmom_13 ben birgün oldum öğleden sonra pedime siyah siyah parçalar geldi ağrılı ağrılı bugün doktor baktı bi sorunun yok dedi cok şükür