Adile01 Gerçekten bu duygunun tarifi yok rabim hepsine nasip etsin bu duyguyu hepinize dilerim sağlikla yavrularınızı almaniza 💙💙🙏
Selimkemalinannesi Sağlıkla büyüt inşallah vatana millete devlete hayırlı bir insan olsun âmin evladınla eşinle birlikte nice mutlu günleriniz olsun âmin
Adile01 @Kraa195 Benimki biraz zor oldu oğlum cikmak istemiyordu 😀 sizleri de burda korkutmak istemem ama her şeyi unuduyo insan nekadarda acı cekse korkmayn rabim teseli ediyor yeterki bebeğinize odaklanın ❤
Adile01 @Arzu24 Evet en başindan dogum yapana kadar hep vardi şimdi bir şey kalmadi boğaz kurulu olurdu surekli
Arzu24 Adile01 tam olarak nasıldı bı detaylı anlatrmsn benim kuru kuru tikanik geceleri veya kafamı yastga koydgmda hiç uyuyamyrm hangi tarafa yatarsam o tarafım tikanyo genelde koku bile alamyrm artık
Haticekanik Arzu24 Burun fisfisi kullanın doğurunca bırakırsiniz benimde aynı şekilde ve fisfisla uyuyorum
Arzu24 Haticekanik sizin nasıl oluyor ne zaman başladı ve kuru kuru tikaniklik mi benim yatınca hep var
Haticekanik Arzu24 Evet benim de hamileliğin başından beri var aslında burnum açık ama hep tıkanıyor yani anlamadım ama hamilelikte herkeste oluyormuş bu