Essezen Merhaba kızlar bu hafta detaylı ultrasona gideceğim . Beni biraz bilgilendirir misiniz ? Korkacak bişey var mı 🙏kendi doktorum bebeğin tüm organlarına baktı fakat neden detaylıya gitmemi istedi anlamadım 🤷🏽♀️
Bayancorek Essezen Kendi cihazları yeterli olmuyor, ben özele gidiyorum ama hastane bünyesindeki perinatoloji uzmanına gidicem detaylı için, onların cihazları ve kendi uzmanlık alanları olduğu için daha iyi. 🌸
mcansum Essezen detaylıda tüm organlar kontrol ediliyor korkacak bişey yok aynı gittiğiniz doktordaydı gibi bakılacak sadece cihaz farklı sanırım hem kesinleşmiş olur cinsiyette
edis22 Essezen ben gecen hafta gittim. Devlete gittim. 15 dk bakti bana hic bisey soylemiyordu bile yanindaki kiza yazdiriyordu biseyler. Sadece en sonunda sagliklidir bebek dedi bi kagid verdi o kadar. Ne fotograf ne cd ne bilgilendirme. Ustune bide az kalsin dovecekti dr tlf elime aldim diye hemen kayit almak yasaktir dedi. Sanki devlet meselesidirde yasakmis. Rabbim kimseyi devlet hastanesine dusurmesin. Rezalet
Essezen edis22 amin canım gerçekten bazıları resmen zorla çalışıyor gibi hastaları azarlayıp egolarını tatmin ediyorlar , bu yüzden özel hastaneleri tercih ediyorum en azından hiç bir soru cevapsız kalmıyor insanın içini rahatlatıyorlar