Sgnn gamze443 elele anne yanı olan park beşik aldım bende. Çok güzel ama içerisinden çıkan yatak asla kullanılmaz sadece sünger
lilalilalila gamze443 yoyko anne yanı park yatak. İçindeki yatak iyi değil ama bir tane ekstra alınır. Park beşik çok iyi.
Zeyzeynepnep gamze443 elele madre ama kendi internet sitesinden almaniz lazim. Yatagi hediye ediyorlardi hala kampanya devam ediyor mu bilmiyorum. Ben 1670tl gibiydi sanırım yanlis olmasin, bu ay basi aldım
[silindi] Zeyzeynepnep hala o civarlarda fiyatı şeyi merak ediyorum gönderdikleri yataktan memnun musunuz
Zeyzeynepnep [silindi] yatagin uzerine yorgancida pamuk kaplatmayı düşünüyorum. Yatak degil sünger çünkü. Ama kalin yatak da park yataga uygun olmaz cunku anne yanina yuksek kalacak diye elele madre aldik
Tazeane Ben ebebektan kanz with me aldım. 70×110 ölçüsü yatağı hariç 1.700 tl civarı bi şeydi indirimli fiyatı. Bebiş henüz kullanmadı ama ben memnunum. Diğer park yataklar çok kalitesiz görünüyordu ve elin değse sallanıyor gıcırdıyor. Elelede daha uygundu yatak da hediyeliydi ama internette onun da gıcırdama sorunu olduğunu okudum almadım o yüzden.
Zeyzeynepnep gamze443 anne yani park yatak ile park yatak arasindaki fark; anne yani olan ara katli ve annenin yattigi tarafi fermuarla acilabiliyor. Ekstra da cibinlik, oyuncak, alt acma aparsti vs de var.
EdaHayal Ben çok uygun bişi aldım trendyoldan 950 TL ye bambu yatak park beşik vardı burda bir Mağaza da gördüm sonra ordan aldı uyguna . Gayette güsel bence.
Kbra007 Yoyko park yatak kullanıyoruz doğduğundan beri 10,5 aylığız. Çok memnun kaldım ilk aylar anne yanı olarak kullandım sonra aşağı indirdim ama içindeki süngeri kötüydü yatak aldım
EdaHayal Ben resim ekleyemiyorum ama kardeşler bebekten aldım trendyoldan MC blue nenny baby özel keten kumaş oyun parkı yazarsanız çıkar