Gozde0709 Kızlar ben 7+5 hamileyim ilk 8 Mart’ta sonra tekrar 17 Mart’ta gittim kontrole doktor bıdaki kontrol için 10 Nisan’da gel dedi sizcede çok uzun değil mi bana mı oyle geliyor?
_anne_kuzusuu00 Gozde0709 kesene bakıp bebegi gördüyse kalp atışıda varsa ayda 1 e çekiyor canım ama sıkıntısı olanlara sürekli cagırıyor bu güzel birsey bebiş sağlıklı demek
GulnazYuldasova Gozde0709 kız ben 6 haftalıkken gittin sonra 18 haftada gittim sonra 28 haftada şuan 34 haftalık hamileyim 36 da falan bir kere gideceğim ondan sonra doğumu bekleyeceğim ultrasonunda çocuğa zararı var o kadar sık gitme ayda 1 kez yeterli bence eğer riskli hamilelik gecirmiyorsan
yigitinannesiiiii _anne_kuzusuu00 aynen öyle valla keşke banada 1 ay sonra gel dese 😃 17 martta gittim bende en son nisanı. 1 inde bidaha gitcem
_anne_kuzusuu00 yigitinannesiiiii valla hergün gidip göresim her dk kalp atışını dinleyesim var bu bebişler saglıkla büyüyüp gelsinler 😊
Biroglanannesiii Gozde0709 gayet normal canım ayda bir çağırıyor doktorlar zaten son ay da haftada çağırmaya başlar