miraninannesii Kızlar 18+6 haftalık hamileyim karnımın acı böyle iğne batar gibi ara ara acıyor normalmi sizce ilk gebeliğim olduğu için bir bilgim yok aranızda aynı durumu yaşayan varmı
Busssx miraninannesii Bende 18 haftalığım bugün vajina da hep kasılma hissettim benim de ilk gebeliğim bir fikrim yok açıkçası neden oluyor bilmiyorum
Gmz-aykt miraninannesii benim de oldu bugün alt kısımda batma hissi gibi uzaninca biraz olsun hafifliyor büyüyorlar sanırım ☺️
Yasemincee miraninannesii o iğne batması karnın yer etmesi yani açılması yani yırtılması gibi birşey ,😅 Çocuk büyüdükçe karnın genişliyor. Benim ikinci gebelik bunda biraz fazl olmuştu. Vitamin verdi doktorum onu kullanınca daha yaşamadım
miraninannesii Gmz-aykt inşallah canım 😊 ilk olduğu için bide benim baya bı geç olduğu için hep bir panik içerisinde yim
Gmz-aykt miraninannesii ben de öyleyim hem ilk hem de zorlu aşamadan geçtim Allah’im sağlıkla kucağımiza almamızı nasip etsin 🙏🙂
miraninannesii Gmz-aykt aminnn inşallah canım rabbim hepimize sağ sağlım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah