yasemin_- benimmdunyamm özele muayene gidiyoruz ve radyolojiye baktırdı kendide baktı bir sorun yok çok şükür 🙏🏻
benimmdunyamm yasemin_- ne güzel bende şehir Hastanesinde randevu bulamazsam özelde radyoloji uzmanına gidecm
Eslem_1 benimmdunyamm normal doktorlar da bakıyor radyoloji bölümü de bakıyor radyolojiye yaptırın radyoloji uzmanları yapıyor genelde zaten 🌸
benimmdunyamm hunilimom yok canım bulunduğumuz yerde şehir hastanesi veya araştırma yok bize 2 buçuk saat uzaklıkta
Eslem_1 benimmdunyamm yanlış hatırlamıyorsam daha evvel radyolojide yaptırmamış mıydın sen detaylıyı ? Hatta sonra doktorun perinatoloğa git demişti kabul etmemiş sanırım 😀
Deletedmom727271 Özel hastaneyi arayıp ben detaylı ultrason için randevu almak istiyorum diyeceksiniz. Onlarda verecek radyoloji demenize gerek yok
hunilimom benimmdunyamm benim bulunduğum yerde kadın doğum hastanesi var ama randevular haftaya açılıyor gitmem zor bende mecbur ozele gidicem fiyatlar nasıl orda
Dmllale benimmdunyamm muhtemelen çekiliyordur arayıp sorun bana çok detaylı baktı radyoloji doktoru renkli ultrasonla bile gösteriyor