3 yildir cocugu olmayan, bi kac kez tup bebek denemis ama basarili olmamis arkadasimla son transferinden 12 gun sonra bulustuk ve 2 test alip bana geldik. Cok heyecanliydim onun icin, ben de istiyordum ama henuz 3 aylik evliydim. Ben hamile oldugumu dusunmuyordum adetime 2 gun vardi. Kendisi test yapti ve sonuc yine negatif cikti. Bu transfer de olmamisti. Sonra ben idrara guvenmiyorum kan testi vericem dedi. Aldigi 2. Test icin beni zorladi. Bebek beklemiyorum, adetim gecikmedi daha 2 gun var dedim. Olsun yapalim dedi zorladi. Yaptik. Tek cizgi sanmistim ama gitgide asiri silik bir cizgi olusmaya basladi, telefonun flashini yakip bakiyoruz o derece silik. O an hislerimi yasayamadim. Cunku onun tup bebek transferi negatif cikmisti. Karmakarisik kaldim. Aglamak istedim aglayamadim, sevinmek istedim sevinemedim. Bebek istiyordum ama gecikme olmadigi icin hazirliksiz yakalandim ve de arkadasim o durumdayken sevinemedim. Aksam kan vermeye gittim. Beta hcg 3,98 cikti. Cok taze bi gebelik oldugunu anlamistim. Cok mutlu oldum. Daha sonra beta birden 6,000 lere yukseldi ve ikizlere hamile oldugum anlasildi. Bu da ikinci bir sok oldu bana. Cevremde, akrabalarimda, ailemde ikiz yok ve benim iki kesem var. Cok agladim, cok korktum. Ama alistim sonra. Cift yumurta kizlarimla 21 haftaligiz. Rabbim bekleyenlerin elini bos birakmasin.