Busramislina Tubada mustela şampuandan ben de memnunum ama içeriğiyle ilgili söylenti olunca bi tereddüt yaşadım. Trendyolda birkaç üründe ben de sahte sorunu yaşadım 😵💫 baştan farketmeyince iade de yapılamıyor. Bu tarz şeyleri Çok fiyat farkı koymayan eczaneden almak daha mantıklı gerçekten
Busramislina Tazeane dalin şampuanla ben yüzümü bile yıkardım 😂 o kadar güveniyordum yani. Ama kızımda tekrarlayan egzama oldu. Herseyi değiştirdik bir şampuanı sakin kalmıştı. Asıl sorun oymuş aslında. Arielin bebek için deterjanı olduğunu şimdi öğrendim. İnşallah memnun kalırsınız. Ben de bi bakayım
Tazeane Busramislina çok güzel normalde de arielin sıvı deterjanını kullanıyorum. Kokusu çok hoş. Ama bebiş sevecek mi bilmiyorum ☺️
gizosk Busramislina hayır kokusu yok şampuanın diğer ürünlerini açmadım şampuanıda yeni doğan olanı aldım
Busramislina Tazeane 🥰🥰🥰 inşallah sever 🙏🏻 Sevmezse de bir süre ara verip biraz büyüdüğünde kullanırsınız
Biroglanannesiii Busramislina Ben tercihimi Johnson’s Baby den yana kullandım yağından şampuanına kadar ama bakalım bebeğime herhangi bir sıkıntı yapar mı bilemem kullandığımda anlıycam
Busramislina Biroglanannesiii kokuları harika özellikle mor vücut losyonunun ama bize yaramadı maalesef. Kızıma aldığımı da ben kullandım 😌
Geceler Busramislina teşekkr ediyorm , ben herşeyini kullanıyorum evimde genel temizlik çamaşır makınesi dahil kımyasal sokmamaya karar verdm 2 senedir evime ,hepsi konsantre ürünler sonuçda 1 kapak yada 2 kapak koyuyorsun yani herşeyde tavsiye ederm
Estrella Busramislina losyon deepfresh , şampuan siveno, deterjan green clean , pişik kremi bübschen ve bepanthol baby aldım ben
Busramislina Estrella green clean kullandım halka bir deterjan gerçekten ☺️ Losyon nasıl denediniz mi
Estrella Busramislina bebek hemşiresi öneriyordu ondan duyup aldım henüz doğum yapmadım kullanmadım yani😄
Meryemcansever Busramislina ben üni baby alicam iyi diyorlar ama bilemiyorum dalinde çok kimyasal var diye biliyorum ben
Busramislina Meryemcansever evet dalin için öyle söylüyorlar 😌 daha büyük çocuklarda sorun olacağını sanmıyorum ama yenidoğan için bence kullanılmasa daha iyi
Biroglanannesiii Busramislina Bakalım canım benim ki bi doğsun deneyeyim inşallah alerjik reaksiyon göstermez 🙏
Busramislina Gozi bebe yağı yazın bebeklerin vücuduna ağır gelir gibi düşündüm ben farkını bilmiyorum ama losyon almayı düşünüyorum daha hızlı emilir rahatsız etmez yaZ mevsiminde diye düşündüm. Kış bebeği olsa kesin yağ alırdım ama kuruluğa çok iyi geliyor. Losyon hergün banyo sonrası masajda kullanmak istiyorum
Mlkysf Busramislina ben çok araştırdım canım mustela öneriliyor ama içeriği hiç uygun sağlıklı değil bebekler için ben weleda markasının losyonunu ve şampuanını almay karar verdim arastirmalarım sonucu
Ccaannsseell Busramislina ben içeriği doğal ve temiz olduğu için incia markasını tercih ettim şampuan,nemlendirici ve bebe yağını.
Busramislina Ccaannsseell incia sinek koruyucu almıştım hafif bir kokusu vardı. Sizdeki ürünlerin kokusu nasıl 🥰