Baliminannesii Kızlar nasl gecıyor hamılelık ben hiç birsey yapamıyorum herşeyi eşim yapıyor temizlik olsun yemek olsun çamaşır olsun başka şeyler olsun sizde durumlar nasıl kusmaktan yapamıyoruz çok halsiz oluyoruz ya siz eşleriniz yardım edermı 🤣
Svd3441 Baliminannesii kızımda maşallahı vardı bunda malesef etmiyor yardımcı çağır yapsınlar etsinler modunda bende öyle yapıyorum cnm
Habus Baliminannesii canım eşim her konuda elim ayağım 😍 temizlik hiç yapmadım ben de ama yemek konusunda aç kalmamak için kendim yapıyorum 😂
yasemin_- Baliminannesii çok şükür yardım ediyor ya temizlik yapacağım zaman süpürme işi eşimde silip toz alma bende geri kalan ufak tefek işlerde de yardım eder adam 6 yıl bekar evinde yaşayınca çoğu işi benden iyi yapıyor 😅 mesela fırın yemeklerini 3 senedir eşim yapar 🌸
Deletedmom623737 Baliminannesii eşim çogu şeye yardım etmek istiyordu ama sen beceremezsin deyip adama hiç yaptırmıyordum bulaşık yıkamak isterdi yok sen yapaamzsın deyip elinden alıyordum hemen keşke öyle yapmasaydım pişmanım şimdi ahaahh
Baliminannesii Svd3441 çağır kız çağır erkekle kadının yaptığı bir olmuyor canım bende doğuma yakın eve çağırcam baştan aşağı temızlıye
MerveAknc Çok şükür yardım ediyor ilk üç ay fenaydim hep o yaptı her şeyi ben yattım şimdi iyiim şükür birlikte yapıyoruz.
Deletedmom727271 Hamilelik dışında da ediyordu sağolsun. Kendisi benden titizdir zaten klasik başak burcu. Evlendiğimizden beri yardım eder Allah razı olsun 🌼
Temmuzannesii28 Baliminannesii hamile değilken de yardım ederdi hep beraber yapardık eşim ve ben çok titiziz o yaptığında gözüm hiç arkada kalmaz o yüzden sağolsun her yeri dört dörtlük yapar yemekte yapar 🙏🏻
esradgn123 Baliminannesii Yemeği annem yapıyor gündüzleri oradayım Ev işlerini eşim yapıyor temizlik çamaşır
Suzanne Yok mu benim gibi eşi bir halta yaramayıp her işi kendisi yapanlar 🥲 maalesef kendi hiçbir zaman yapmak istemez yapsada öyle üstün körü yaparki ben arkasından yaparım
Elenafra Yardım eden eş candır. Şükür öncesinde de birlikte yapardık yardım ederdi şimdide yardım eder
euphoria123 Elime doğru düzgün süpürge almadım çok şükür Oda 2 gün çalışıp 2 gün evde o şekilde çalışıyor temizlik işini hallediyor yemekte de hiç sorun etmiyor ne bulursa onu yediği için benim hamilelikten öncede de pek yemekle aram yoktu 🙈😂
HilalEyce Baliminannesii her şeyi kendim yapıyorum. 2. Trimester bayram gibi geldi😌 çok şükür kendimi yormadan canım ne zaman ne isterse onu yapıyorum. Eşim temizliğe mutfak toplamaya falan yardım ediyor fazlasını ben istemiyorum sıkıntılı dönemim bitti şükür.
busrafsar Etmiyor şunu yapıcam ama nasıl yapıcam diyorum yapma boşver diyo 😂 markete bile ben gidiyorum artık iyice sinir geliyo tamam yoruluyor işten geliyo daha kalkmıyor zaten ama ne bilim keyfi bilir hiç takamıcam 😁😁
Eflinbebis Çok şükür 🤲🏽 eş ten yana şansliyim yemek hariç herşey eşimde.. öncesinde de ortak yapardık zaten. 💓🌼