Mucizemi_beklerkennnn Mrb kizlarrrr bn 2 dusukten sonra tekrar hamileyim we bugun doktor igne baslatti oksapar 0.4 diye bisey ilk defa kullncam gobek cewresjne yap dedide. Her gun mu kullanmam grekiyo sormayi unutmusum kullananlar yardimci olabilir mi ?
Boniboncuk Mucizemi_beklerkennnn canım genelde raporlu veriliyor ve doğuma kadar kulanılıyor. Kutular 10arlı oluyor Göbek deliğinin 4 parmak sağ, sol, üst, alt tarafına dık olarak yapabilirsin.
Butterfly_13 Mucizemi_beklerkennnn onu doktoruna sor bende kunlaniyorum 3 haftadır göbekten kolda yapıyorum iğnenin içinde reçetede nereye yapabileceğin var canım doktorum doğuma 1 gün kala kunlanmayi hedefliyoruz rabbim in izni ile sürekli aynı yere yapma morarma ağrı oluyor iğne yaptıktan sonra ufaktan masaj yap ağri fazla olmasin
dnz_dnz Mucizemi_beklerkennnn onu mutlaka sorun doktorunuza. Her gün kullanılıyor ama günde bi tane mi iki tane mi. Ben mesela günde bi tane 4000kullanıyorum. Her gün aynı saatlerde yapmak lazım. Göbek, koldan ve bacaktan yapabilirsiniz. En çok göbekten yapılıyor ama sanki
Burcueylus Mucizemi_beklerkennnn kimi sabah akşam vurunuyor cnm ben günde 1 defa vurundum doktoruna sormalisin göbek çevresine öneriliyo genellikle koldan ve bacaktanda vuruluyo ama daha çok aciyomus göbek daha iyi çoğu göbekten vurunuyo zaten alıştıkça hic acimadigi zaman bile oluyo cnm
58ee Mucizemi_beklerkennnn bende 2 haftadır kullanıyorum koldan ilk doktor yapmıştı göstermek amacıyla ama çok acımıştı sımdı göbekten yaptırıyorum eşime yanıyor acıyor ama geçiyor göbek çevresi daha iyi geldi bana hergun aynı saat aynı dakıka da yapmaya özen gösteriyorum