Ozge-12345 Arkadaşlar merhaba natomed hastanesı nde doğum yapmayı düşünüyorum Ankara’da olupta bu hastanede doğum yapan arkadaşlar bu hastaneyle ılgılı tecrübelerınız varsa paylasırsanız cok mutlu olurum
Nazlimom Ozge-12345 ben paket aldim ordan Canan hocaya gidiyorum memnunum cok ilgili haftaya da doğumum var🌸
Aybiketopal Ozge-12345 ben 10 Şubat’ta canan hanımda doğum yaptım sezeryan hastaneden de memnun kaldım
Maviii Ozge-12345 gebelikte acil sorun olursa eve yakın diye Taner hocaya gidiyorum. normalde şehir hastanesine gidiyorum. natomed genel olarak iyi verdiğiniz paraya göre ilgi alaka özveri alıyorsunuz
Ozge-12345 Nazlimom sız benden ondesınız benım 35 hafta Ahmet hocaya gıdıyroum rıca etsem doğumdan sonra fırsat bulursanız doğum surecını yazarmışsınız
Nazlimom Ozge-12345 haftaya salı doğumum geçen haftada arkadasım yaptı sezeryan bi sıkıntısı yok sadece ilk kalkış zordu dedi
Maviii Ozge-12345 o illa ki oluyor konuşun bizzat gidip, doktorları çok ilgili kafanızdaki soru işaretlerini giderir
Maviii Anneoluyorumbenn ben doğumumu orda yapmayacağım canım. sadece acil şeylerde evime yakın diye gidiyorum. Dr.Taner her konu da ilgili ama tavsiye ederim