sherwoodTR bebek bakımı ve uyku düzeni için traccy hogg okurken mantıksz geliyo ama bebek geldikten sonra dediklerine katılıyosunuz
Saniye bencik kangal - korkma iyi bir annesin dönem dönem bebek bakımı sorunları ve çözümleri için basit dille anlaşılır bi kitap aynı yazarın çocuğumun beyninde neler oluyor ve evlat kitaplarına da bakabilirsiniz
Doğan cüceloğlunun bence tüm kitapları okuyabildğnz kadar okuyun ebeveyn olmakla ilgili ince noktalar var
Harika haftalar kitabı veya uygulaması bebek doğduktan sonra haftalık okuyabilirsnz atak dönemleri bebek tepkileri ile ilgili
Elif pınar çakır bebekler ne ister , doktor tarafından yazıldığı için aylık bebek gelişimş ilk yardım ek gıda gibi temeş konuşarda bilgi verici
Uyku eğitimş hk bilgi isterseniz bebeğiniz uykuyu çok sevecek bence gerekki bi kitap değil ama uyku olayo için bi nebze göz atılabilir
Dijital dünyada çocuk büyütmek, bağırmayan anne bana olmak, beni ödülle cezalandırma tuvalet iletişimi otuz milyon kelime gibi daha birçok kitaba bakabilirsnz