Kızlar merhaba. 39+5te kızçemi doğurmuş bulunuyorum. Çok zor ama çok da güzel günler beni bekliyor. Forumda okuyup öğrendiğim onca şeye istinaden size borçlu hissedip iki arada bir derede hikayemi paylaşayım. 🥰
21 Mart günü sizden öğrendiğim aktivetinh labor videolarına ikisini gündüz uyguladım. Zaten çok sancım ve ağrım vardı 1 aydır, bir an önce gerçekleşsin diye ne yapıp edip 20 dakika spor yaptım. Eşim o gece 12buçuk gibi geldi ve ben yine sancıyla uyuyamamıştım. Yattık ama ben 2 buçuğa kadar acıyla dönüp durdum. Sonra tuvalete gittim ve önce nişanımın geldiğini gördüm. Sonra eşimi uyandırmadan sancı sayar açıp sancılarım ın sıklaştığını anladım. Annem ve eşimi uyandırdım, tekrar tuvalete gittiğimde suyunun geldiğini gördüm. Yarım saat sonra hazırlanıp hastaneye gittik. Sancılarım önce az az sonra yoğun ve sık sık beni yokluyordu. Yaklaşık iki saatte hastane odamda sancı çektim. Doktorum alttan muayene yaptı ve açılmamış bir parmak olduğunu doğumun çok uzun ve zor olacağını sötylemesiyle yıkıldım. Onca acıya sancıyla hala rahmim açılmamıştı. Spinal Sezeryanı kabul ettim ve 1 saat içinde kızımı kucağıma aldım. 💜💜💜
Hem normal doğumu hem de sezeryan deneyimlemiş oldum. Sezerryandan hemen yürümüş ve ayaklanmış olsam da dikiş acısı VS de zor açıkcası. Sancı çekmek de çok zordu. O yüzden karar sizin. Her türlü sonunda pişman olmayacağını bir deneyim yaşayacaksınız. Bir avazda kızlar, kalbim sizinle. 🥰🥰🥰