rkyycbnn zuleyhasamet-11 yogurtlu seyler yiyebilirsin makarna falan benimde bulantı cok yiyemiyorum hafif seyler iyi geliyo salçalı baharatlı mide bulandırıyor
Mrv135 zuleyhasamet-11 Tuzlu salatalık iyi gelebilir. Ekmek içi de iyi geliyor bazılarına. Makarna deneyin sade bir şekilde. Haşlanmış patates, baharatsiz patatesli börek de bana çok iyi gelmişti.
Emossk zuleyhasamet-11 ben yayla çorbası ya da yoğurtlu mezeler yada tuzlu peynir ve ekmek yiyerek midemi bastirirrrdim
Feyz-al Kaşarli Tost yeşil zeytin. Ben bir ay bunları yedim . Sonra domates peynir e geçtim. Şimdi de poğaça felan .. 11 haftaligim her gün kusuyorum çok bulaniuo benim de ve ilaç da fayda etmiyo
zuleyhasamet-11 Şimdi patates haşlaması yiycem inşllah yiyebilirim. İlaçta iyi gelmiyor. Çok teşekkür ediyorum size ❤️
Pemberuya zuleyhasamet-11 bende öyleyim canm haşlanmış patates ve kaşarlı tost yiyebildigimi fark ettim öneririm 🙏
mcansum zuleyhasamet-11 kaşarlı tost tuzlu salatalık salata biraz da midenin ne kadarını kaldırdığı önemli bende hiç bişey yiyemiyorum baharatlı acı ekşi yoğurt fenayım cidden ilaç yazdırdım sizde yazdırın