Kubrailkan melekkayaa 50 fotoğraf 14 15 farklı poz ama farklı poz dediğim mesela aynı duruş farklı yere bakış vs 🥰
Ayse1608 Kubrailkan ama bu çok güzel olmuş maşallah 🥰 🧿 Bende istiyorum ama elbisenin stüdyoda olduğunu bilmiyordum
Kubrailkan Ayse1608 çok teşekkür ederim 🥰💕 özellikle öyle araştırdım bende bir de elbise aramayayim diye 😬🙊💕
Kubrailkan Denzk çok teşekkür ederim 😍 bakın mutlaka sevdim de kendisini güzel bir çekimdi rahattım 🥰💕
ZeynepDua Kubrailkan canim cok tatli cikmissin masallah.. bnde seni ariyordum ya hatirlarmisin bilmem dha once konustk bnde anadoluya gidiyorm snnle biraz konusmak istiyorum da instagramdan ekler misn rica etsem bikac sorum olcakti sana doktorunla alakali
Acemi_annee1 Kubrailkan hamile çekimi yapabilir miyim bilmiyorum ama yenidogan çekimi istiyorum 😍 bu arada fotoğraflarınız çok güzel olmuş 👏
Ayse_35 Kubrailkan Maşallah 🧿 çok güzel 😍 kırmızı rengine bayılırım, modeli de güzel çok yakışmış 👍 gebelik çekimi hiç düşünmedim 😀 belki son gebeliktr tüm çocuklarımla çekerim😆
Deletedmom7373700 Kubrailkan ay elbise aşırı güzel çok yakışmış maşallah 🥰 fiyatta çok iyiymiş ya çok güzel sağlıkla gelsin bebeto 🥰🙏🏻